[選擇困難症]買唔買Kindle好(5)暨交流區

758 回覆
10 Like 2 Dislike
有,不過唔知可唔可以 narrow down 只顯示電子書 ?
應該係Oasis 2(2018)

我都會去揸一揸果部Kindle Oasis
反正Oasis2018同2019 主要都係加咗warm light
都話書展部野係ALL NEW, 仲2
我無留意佢有冇現貨定係落訂, 因為我本身有OASIS 2
all new 仲未出, 咁快有實物?
想問下點解kindle廣告會係殘體而唔係英文
唔介意有廣告 唔撚想係殘體字
因為台灣同香港都冇Amazon
所以就用中國Amazon嘅廣告
救命
唔想見到下一本好書在靜候
全部都係殘體
所以用英文連去Amazon US算
中文書就係KOBO到買
又或者你閂左廣告佢
想問點連去amazon us
我上網睇左好耐
我認我廢
你買左機未?
你連去邊個地區個Amazon係跟你一開始揀咩系統語言
日後改語言都有得轉
但因為唔同地區嘅AC唔同
所以個書庫係唔共通
買左
麻煩晒你
留名
Oasis 3 扣左數
想問下有冇試過係amazon買左本書,之後係個kindle 個apps揾唔返本書
無 試過永遠都搵唔返
可能係未sync 你斷wifi再連上試下
你可以contact online customer support同佢講而家已經唔喺境內用緊,要求佢remove啲ad。又或者你同佢講係小朋友用,唔想有啲inapporiate嘅廣告,總之求其作個理由就得,啲CS通常一口就會應承幫你搞。

我之前幾部機都試過咁做,不過而家唔知得唔得。
呢啲都係成功例子 :

https://www.reddit.com/r/kindle/comments/8qx742/removing_ads_the_easy_way/
我直頭個record都冇埋....
利申本書2015年買的...揾返email就有record... login入去個account就揾唔到...
放左未吖,想要!
試下cap低封email俾客服睇?
有冇人知道邊度可以買/download 100毛本 自由係。。。

想幫老豆老母洗腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞