話用牧童笛 我真係笑咗

185 回覆
897 Like 87 Dislike
任何人士都應該black bloc 黑衫包頭 帶泳鏡

咁做係保護所有抗爭者 後排 和理非花生友都要

裝備list
純黑tee x2 (1件包頭用)
一般tee (可以著住去,現場先變裝)
迪卡儂泳鏡

長遮
口罩

唔好帶多幾件衫都懶
吹呢個有攻擊buff
https://youtu.be/Ug0lQukHfbE
傻仔 用之前唔識洗下?
駁牧童笛係怕有人真係用佢去肉搏
跟住比人打比人拉

如果真係有決心肉搏 相信有其他更佳
牧童笛真係 唔明撐乜
拆個尾出黎掟好撚痛架,不過人地有gear
推rolling pin

一齊鳩吹精神攻擊好過啦, 戴好耳塞耳罩吹番半粒鐘都好難受
笑撚死
拎本毛語錄仲好啦
其實最好裝備 就係掃把一把

搵把棍身梗淨D,長對短,只要保持到距離, 身都埋唔到,點到唔洗怕比人扑,防具次等了。等到對到痛,佢地都唔敢衝得咁行。用椒的話,咁未行開多幾米,二來係家居用品,又唔怕比位人地入

除非下下掃街,都要好似612咁用橡膠子彈,係的話,你有盾有頭盔都防唔到了

遊行拎把掃把,掃下街,掃下樹葉,掃下垃圾,掃埋過街老鼠,舉應網上CLEAN BEACH行動。也係盡緊良好公民的責任。

加上掃把殺傷力低,唔怕流血,呢頭掃完街污污髒髒,真係又屎又尿又塵,反正咁鐘意曬受傷相,試諗下比把屎把對左下,會唔會又會POST D 屎痕相上網,"食屎,係我地的職責"
嫌短咪用中笛囉大枝啲各有各做,笛都係防下身啫
牧童笛,真法師
牧童笛都得 condom都得啦
話用伸縮行山棍都冇咁嬲
[學術分享]今日教大家點樣整套索捉畜生
https://lih.kg/1310665
前線拎支垃圾死撚左啦
和理非你比支ak 佢地都係舉手投訴
唔識金笛秀才?
第十二把膠椅
打份工姐快d 完啦好嗎
中音牧童笛點睇
ching你唔係真係諗住出去吹笛呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞