區諾軒:35萬新登記選民,有什麼好歡喜?!

16 回覆
62 Like 2 Dislike
有D point 幾值得深思,希望有意參選素人要堅持,我地唔止要贏一屆,係要將建制連根拔起,要佢永不超生,否則只會越來越難行。

https://www.facebook.com/581689778588087/posts/2268658859891162?sfns=mo
我覺得今屆會出現做假票
宜家個政府根本打橫黎都得
冇錯 依家土共以至西環都對區選嚴陣以待 將會動員所有蛇齋餅粽同鐵票 甚至逐家逐戶去拉人投票 所以我哋千奇唔可以輕視 依家民情對我哋有利 但唔係無野做直至區選 要順着今次反送中既潮流 出盡全力 將保皇樁腳連根拔起
政府已經打橫行好耐,唯有見招拆招
其實好多市民平日搵議員幫手,但佢地D訴求有D係好無理,要做一個好既區議員真係唔容易。如果有心既素人選到,希望民間力量有多D義工幫到佢地手,令中立同藍屍睇到非建制議員真係做到嘢。
我聽過新聞行家講 票站仲未公佈結果 佢地已經知到票果

利申 攝記
邊撚個有得投唔撚去投票

我實屌你老味

要贏就咪撚懶啦!
只要俾一屆可以過到半數,就可以改變到好多野
到時一定要團結
大家都要去監票
做到可以做既野先
我無野講
區議會即場數其實睇到大概比例
推 今日唔好J上腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞