原來對焦屏咁化學

16 回覆
1 Like 1 Dislike
部80d觀景窗望出去有塵,諗住自己搞。
用air blower 唔得再用埋個除塵掃,點知搞完仲衰。
寄返廠先知原來整花左個對焦屏

再上網查下先知原來對焦屏好脆弱,最好避免任何接觸

Why to never touch that focusing screen:
https://www.google.co.uk/amp/s/thefoxtakespictures.com/2015/08/31/why-to-never-touch-that-focusing-screen/amp/
唔好意思,我搵唔到pm功能
可唔可以問你係英國轉p牌啲野?
你講既比齊証件係咪淨係張暫准牌?佢會唔會收左?同埋駛唔駛有信證明係香港考牌?
因為好多大陸人咁轉好似話英國發現漏洞
唔該哂
你講既比齊証件係咪淨係張暫准牌?佢會唔會收左?同埋駛唔駛有信證明係香港考牌?
唔該哂

係呀,暫准牌同 BRP或者Passport
如果轉到,佢會收左張暫准牌
如果唔放心你可以寄埋張黃紙副本去,不過我就無寄到
唔該哂

最緊要張form到跟足佢啲指引填,寫返係香港考牌就得
唔該哂

唔該哂
咁你之後係咪用張uk車牌返hk蓋返印?
同埋如果真係轉唔到係咪£43無得退
做咩鳩
做咩鳩

笑撚左, 第一個reply 就騎劫
其實我真係想睇下咩係對焦屏,同點易壞(聽日出機),點知變成咁
化學到開post都俾人騎劫
第二個 reply 正仆街。
其實我真係想睇下咩係對焦屏,同點易壞(聽日出機),點知變成咁

機身入面呢片野
我成日“了”落嚟抹都冇事
我搞過一次,越搞越多塵,無野既話我以後都唔會再搞
唔該哂

用香港牌(已甩P)轉UK牌駛唔駛交住址證明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞