我女朋友比唔知咩咬

12 回覆
0 Like 0 Dislike
我女朋友住屯門村屋果頭(好舊、周不時有米奇探你果種)
兩個星期前佢比唔知咩咬左腳指公一下,佢以為係蚊咬所以無理佢。之後開以腫,重有啲黑黑地色咁。
一星期前開始痛

三、四日前開始流膿,膿水上面啲表皮變哂白色嘅死皮(滅走哂),佢發現向啲死皮下面有粒四分一個一豪子嘅肉粒仔。到今朝早佢覺得隻腳指真係好痛,所以禁佢,之後爆左啲固固地體嘅血出呢(姐係似膿嘅血),而果粒肉粒仔都比佢整左出呢,佢話似雞子內部咁嘅,本體已經去左垃圾桶。

之後去到睇私家醫生,佢話如果十成係要切,依家係七成
之後醫生比左兩種抗生素同啲藥膏我女朋友,睇下呢兩日有無好轉

有無巴絲知大概有啲咩會搞到我女朋友咁?
會唔會有事?
蜈蚣?
第2個男人?
e種膿瘡有細菌入左毛孔感染就可能會有
可能係隻野帶菌吉左你女朋友搞到感染
以前生過唔少大過個1蚊銀既瘡
不過未試過要切,多數keep住食藥去醫生到放膿,整左一粒白青色既肉仔出黎就會慢慢縮同埋口,兩個星期就好番
唔想有疤記得戒口
第2個男人?

唔會掛
痴撚線黑黑地色都仲唔睇醫生
睇錯 女購友唔知咩叫姣
睇錯 女購友唔知咩叫姣

睇錯 女朋友唔知咩叫口交
我女朋友唔知發咩姣
其實切開佢放曬d野係最快好,利申非專業
我女朋友唔知發咩姣

+1
睇多兩三個醫生啦
連登仔識隔空診症咩 點知有冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞