有冇人知南亞兄打人時白衫背囊果個乜水

127 回覆
104 Like 4 Dislike
真係好嬲 南亞人打走惡人
你條白衫佬聲大大做乜

我係果位巴打 打撚埋佢 最憎人指鳩我

見到南亞兄果種愕然
心諗你唔夠膽出手我幫手
仲要比你鬧 仲有人話要報警
以後我仲點解要幫手

就係呢d仆街人地惡唔夠膽出聲,自己人幫拖就開口屌,阻撚住哂
我屌你老母啦白衫狗
睇南亞人打柒條仆街 開心係開心丫
但你地真係無諗過南亞人有可能係鬼收左錢先咁打
你班兒登仔真係好撚柒天真

我出錢俾你打尻拆牆廢老,等你 pm, 你夠膽既話,你講既野仲衰過係旁邊啲左膠
屌佢老母閪 白衫友真係on9閪
白衫係內鬼
呢啲白衫真係見一個打一個
反正政府都唔會保佢
擺到明又要和理非
咪鬼理和平大愛個班。經過琴日13拳都唔識變通
其實呢個幾月一直合作得好好
點解左膠會突然大幅湧入?

肯合作嗰班,未必係搞鳩你嗰班
但會搞鳩你嗰班人其實一直存在
就算連登都大把呢啲人
其實呢個幾月一直合作得好好
點解左膠會突然大幅湧入?

雨革果時果陣左膠味出哂黎
果時佢地會分化和理非同勇武

本身明明個玩法係 和理非>deadline>勇武 loop
宜家比人騎劫咗得返和理非

71之後已經無咗升級方向
立法會都ko埋,咁下一站係咩?
香港真係好撚多道德撚同政治潔癖既人
我想知南亞兄弟唔會俾差佬拉左呀?
佢身分= 戇撚染鳩
將香港打造成大陸維權人士上訪天堂
https://lih.kg/1308177
條片無撚咗
https://www.facebook.com/groups/hkincident/permalink/2140734479387086/

你點擊進來的連結可能已失效,或頁面可能已被移除。

你班垃圾係咪一定要up d 野上fb唔撚識用其他野咖???????????????????放上fb又死link又俾人移除你係咪玩野?

鬼唔望你俾黑警打死都冇人幫

唔撚識upload 去Vimeo / twitter ????????????
起下佢底
識佢既人講下
屌你老母你係藍都還好
如果係黃就真係大撚獲
篤灰
睇到旁邊啲和理非喺到阻止南亞仔就忟
梗係由得佢打埋個廢中, 打一個係打, 打十個都係打, 浪費左一次咁好機會
白衫係咪泛民糾察分隊黎?

阻撚住哂 又唔見佢阻條廢老
香港不嬲多奴才
個白衫似71朝早鬧警犬唔開路比救護車果位,71朝早出得應該唔會篤灰
係未以為南亞仔係鬼
兄弟爬山各有各做不篤灰不分化
個白衫似71朝早鬧警犬唔開路比救護車果位,71朝早出得應該唔會篤灰
係未以為南亞仔係鬼

唔係啦

咁九龍灣肥鳩一定係收咗我地錢抹黑藍絲啦
不如連個仆街都打埋啦,有殺錯無放過
就算係自己友都係豬隊友,打撚左先啦

驚乜撚呀,俾人打又驚,有人幫你打又驚,你個柒頭咁撚驚,攬撚住你老母嗌想要自由算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞