見到連八月都排滿左活動

277 回覆
1152 Like 23 Dislike
真心覺得over 左
可唔可以集中返金鐘五大訴求
好老實講, 除咗上水同民陣吹雞,沙田都可以諗諗,其他我都跟唔切, 亦都覺得太雜亂。

好似人搞你又搞, 其他區有wo,我地都搞返個。依家全港運動會咩,有冇評估過自己嗰區係黃定藍, 深定淺, 有幾多人會響應?

無謂排靚個schedule,搞到好似好大陣仗, 最後出到嚟小貓三四隻, 有頭威無尾陣, 完全消費哂啲民氣。

倒不如集中幾個大搞, 比較實際同有意義。民陣吹雞我覺得要去, 光復上水就係行返當年本民前條路,然後set死線再儲氣大搞
依家連主線活動都唔知有無啦 咁搞仲點會有人出講真 遲d都唔知會唔會整個咩光復羅湖
地區活動不如集會算啦
居民自發集會啦
Sor 唔熟港島
我唔係想講啲乜嘢,只係想提下大家,暑假就完,如果再做支線,主線就冇時間同精力再做
其實我覺得大規模小規模都要搞
雙管齊下
大規模係向政府同仆街克警施壓
小規模係地區工作 同藍絲廢老洗腦
而家係黃金時間
熱度一過左 比仆街禮儀廉同狗官回到氣
到時更加吃力
無論點都好 去到幾多得幾多
宣傳得幾多得幾多
講多次:兄弟爬山 各有各做
唔好再屌做邊d有用無用
總之需要人齊既時候就麻煩記得出黎!
push
立即停手,我而家嚴重警告你,唔好再襲擊

我而家係制止你再打人,請立即停手

我而家係公民拘捕你,因為你對我朋友施以實質傷害的襲擊

然後幾個一齊撲上去
各位識做啦
繼續搞多d活動,消耗動員力,民意,好快就收皮,講事實一陣又比人話3毛
認同
咁樣好易失焦 同埋香港人真係需要休息下
咁搞法 行出黎嘅人會越走越少
8月都出埋真係無意思
幾時嚟元朗
有冇大台可以重新整合21/7 及之後的遊行集會活動 唔好不停搞地區遊行
政府拖到暑假之後,等啲學生返哂學,就冇人再得閑出嚟。
遊行本來就係要政府聽市民訴求先至有用,依家政府都唔聽,仲喺度鳩行
除非你係喺返工時間搞遊行,塞鬼住條路,咁可能會有少少用,假期搞真係on9
本身係大家扯火就行出嚟發聲,依家變左開party
寧願一鋪晒冷好過啦可唔可以集中返五大訴求
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞