吉野家與廣告公司解約 解僱負責廣告事務的公司員工

622 回覆
48 Like 3456 Dislike
吉野家你都話做唔到
你真係返屋企收皮啦
吾撚夠未呀屌你老母
大快活
重問翻我幾時逼人表態,咁好心你發表下你嘅偉論啦係個的post,洗唔撚洗post 埋俾你呀7頭
唔咁做就得罪藍陣再加中國市場,佢緊係識揀
"it's what you do that defines you."
Batman Begins, 2005

呢個至真
不過我始終都覺得商家都係做牆頭草 最好
希望班年輕員工可以集體辭職, 睇下班師奶襟機執野可以有幾快
樓下個間執左
日日輪住食唔同茶記都有排食啦, 或者大快活大家樂
以後唔食吉野家了
最低工薪生效屈d 員工轉自僱
罷食大家樂都冇人記得
在2011年12月1日,合興集團以34.75億港元,收購洪氏家族 Summerfield Profits Limited 股權,資產包括在中國東北及華北地區(包括北京、天津)兩家快餐連鎖店吉野家及Dairy Queen的特許經營權。

主要品牌有:
食用油:

獅球嘜
駱駝嘜
麒麟
紅桃
喜鵲
盈樂
金鹿
SS上等食油
青島雙鴿
西餅店:

超羣
中國東北及華北地區連鎖店特許經營權:

吉野家北京市、天津市、河北省、遼寧省、黑龍江省,吉林省,內蒙古自治區、河南、山西及陝西
Dairy Queen
罷食lu
笑撚死
以為地球得返吉野家
我好中意食吉野家
不過因為呢單野
我宣布 一世都唔會食
係 一 世
其實係咪應該將個message傳去日本? 而家香港impact咁大, 可能順便幫到松屋/sukiya
原來吉野家係紅底
留番俾啲藍絲去食
求改圖

(求改圖) 品牌謀殺吉野家
https://lih.kg/1308464
照妖鏡
屌你老母吉野家 曾經係幾好食既
而家份量越來越細 質素越來越差 牛越來越少 打邊爐份牛得兩塊 我加20蚊買兩塊牛
都算 環境 餐具越來越污租 好似10年冇換過咁
都算 而家請埋d奇奇怪怪既員工 唔係西口西面 就好似輕度弱智 一係就大陸新移民
成日大陸食材扮上菜 下 之耐有個咩蠔火鍋 完全唔係蠔黎 又細粒 搞d野越來越奇怪
你冇心做 唔該一係執左佢 一係就唔好再扮日式啦
本身對你d食野 環境已經越來越失望
你老母而家撐警仲同咁好既廣告公司解約
有幾難,幾年冇食過啦
香港吉野家咁撚垃圾
啲傻鳩重要鐘意加嘔汁食
難食到死
係日本食就加生蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞