[警世]咪撚去油塘警察宿舍貼MEMO!!!!!

335 回覆
1914 Like 39 Dislike
又去比人圍
我冇嘢講
共產黨最擅長市民鬥市民

下一步
舉報你屋企人,舉報你鄰居,舉報你同事同學
push,連儂場係聚氣唔係為啖氣出火,得閒搞下ok但唔係重點
Yes
政總立法會警總律政中心
而啲全部係象徵同代表著各個權力機關
我冇嘢講
我地而家下風係因為無士氣阿

唔係因為out focus 阿

對面就好似獵人咁既態度 黑警 藍屍

我地就好似獵物咁

獵物向獵人同佢既同黨爭取權利??

我地要重新儲氣 要返份勇氣 日日比對家消耗至無用

由612到而家 係得立會打爆玻璃

仲要黑警放空城計先入到去

我地無士氣點樣再做到d咁大既行動出黎

咁聽日比人圍記住唔好求救
唔好再民眾打民眾,令林鄭坐收漁翁之利
槍口對外,目標要夠清晰
認真討論
我發夢好多次 大家咁辛苦企前線
為咩 ? 守護我地既家 香港

既然人地唔想我地去 就唔好再去啦

牆可攻 不易守

香港人 加油
認真討論
我發夢好多次 大家咁辛苦企前線
為咩 ? 守護我地既家 香港

既然人地唔想我地去 就唔好再去啦

牆可攻 不易守

香港人 加油

入去一個個得幾個屋苑既地方 放棄巴士小巴地鐵逃生要行40分鐘先出倒去既不利地形 仲要人地屋企
直頭係弱撚智
無需要為左d meno紙嘈,搞成咁 最開心既係d政棍!
你今日去油塘痴memo就同果班搞事既廢老一樣囉,無必要為左啖氣啦,做返正經野啦兒登仔

一、撤回修例
二、撤回6.12暴動定性
三、撤銷所有反送中抗爭者控罪
四、責成獨立調查委員會追究警方濫暴
五、實行真雙普選
以為果日反cup好撚易? 個個企哂係度你眼望我眼
唔係B出口聚倒少量人入黎點撚樣救你地 佢地好多人都比人mark哂身份證 我都比人抄撚左牌呀屌你地
入去一個個得幾個屋苑既地方 唔搭巴士小巴地鐵逃生要行40分鐘先出倒去既不利地形 仲要極度深藍地區
而家做咩撚野? 個腦裝屎?
屌你地老母有無諗過手足安全

agree

又話各自爬山 黠解會有呢D POST出現?
將香港打造成大陸佬維權天堂
https://lih.kg/1307798
又話各自爬山 黠解會有呢D POST出現?

因為唔撚明智,開追故模式睇我回覆,thx
立即停手,我而家嚴重警告你,唔好再襲擊

我而家係制止你再打人,請立即停手

我而家係公民拘捕你,因為你對我朋友施以實質傷害的襲擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞