[警世]咪撚去油塘警察宿舍貼MEMO!!!!!

335 回覆
1914 Like 39 Dislike
做水既意思 就係偷偷地去貼

你講得出依句垃圾證明你無撚去現場
A出口又好B出口都好都係單一通道 死位黎 人地企係度等你都仲得

講緊唔係起壇同集中貼

你到底有無去過油塘 果度得大本營一個商場 仲有個消防局 果度根本係孤立左既小村黎 你點撚樣周圍貼
我無野講
玩memo紙玩到上腦都係第一次見。

堅持五大訴求,不撤不散︰

一、撤回修例
二、撤回6.12暴動定性
三、撤銷所有反送中抗爭者控罪
四、責成獨立調查委員會追究警方濫暴
五、實行真雙普選
連儂牆有用,但死守或搞警察宿舍就係變左群眾鬥群眾
都唔知意氣用事做乜撚
已經人係地地頭,全撚部休班警咁濟,人地打你非禮你轉頭就放,搞清楚返幾個訴求啦,人係生,牆係死ge
想知咁油塘附近仲有咩地方有得諗

其實我更加唔明
點解要堅持油塘要有連儂牆 為咗啲咩目的?

其實我都係問下
睇下附近有冇地方要幫手
認真 唔好再離題 集中火力係主要要戰線 連農牆係為我地係打氣既活動 但唔好太聚焦 集中火力爭取更多社會同國際支持 確立普選 改革警隊投訴機制

而家要鬥政府 淨識係撕紙打人既藍絲廢老休班警不值我地浪費氣力同佢玩 咁樣只會消耗大家體力 民意同鬥志
A出口又好B出口都好都係單一通道 死位黎 人地企係度等你都仲得

講緊唔係起壇同集中貼

你到底有無去過油塘 果度得大本營一個商場 仲有個消防局 果度根本係孤立左既小村黎 你點撚樣周圍貼

大佬 邊到叫周圍貼 你有冇見過街招架
push

攬撚住memo 真心繼續玩memo輸撚硬

認同
唔好再拎啲memo打飛機
都唔知意氣用事做乜撚
已經人係地地頭,全撚部休班警咁濟,人地打你非禮你轉頭就放,搞清楚返幾個訴求啦,人係生,牆係死ge

直頭痴撚線 得三條小路入去油塘 行路要40分鐘 仲要三條路都係用黎行車 一係就坐地鐵 點撚樣行 入比人mark哂身份證影大頭去送頭?

已發現叫人去油塘既來源-人民力量
https://www.facebook.com/peoplespower/videos/2303117049773427/
條片6:22秒
一人一個訊息同留要求佢地發文取消行動
想知咁油塘附近仲有咩地方有得諗

其實我更加唔明
點解要堅持油塘要有連儂牆 為咗啲咩目的?

其實我都係問下
睇下附近有冇地方要幫手

我覺得與其咁樣硬碰硬
你真係要搞連儂牆既 可以去其他區幫手都得既姐
無謂好似打卡咁一定要油塘都有嫁嘛
推呢個,打卒仔無用,對準大目標
幾時簽人
agree

講緊唔係起壇同集中貼

貼街招式有咩問題

講緊唔係起壇同集中貼

大佬 邊到叫周圍貼 你有冇見過街招架

你知唔撚知油塘得狗屋同幾個屋苑? 你貼街招貼邊撚度?
你不如號召人入去警總入面貼啦on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞