[警世]咪撚去油塘警察宿舍貼MEMO!!!!!

335 回覆
1914 Like 39 Dislike
我幾時有講過一定要去貼

咁你有咩高見?
就算暫時無比光復同遊行更好既行動
都唔撚係咁無腦啦
獨立思考諗下件事係咪值得做 應該做先啦
有啲野真係唔做好過做

我幾時有唔支持光復阿

我日日推光復 po

我淨係講任何行動 我地唔可以再損士氣 要升士氣先有風行落去

咁就一齊去光復上水啦兄弟
打不還手為我地爭取左咩人嘅支持?
https://lih.kg/1307722
搞宿舍OVER咗 令中位派反感仲會比位藍絲入 無咩好處
留返啲力氣搞其他野啦
呢個真,請保持獨立思維。

不過正正因為今次冇大台,
大家都應該珍視大家既意見,
有啲野要自己衡量。
搞宿舍OVER咗 令中位派反感仲會比位藍絲入 無咩好處
留返啲力氣搞其他野啦

中立
花式送頭
仲要對成件事冇幫助
同班狗搵我地出氣有咩分別?
阻阻大家,唔好意思
如果你灰心失望氣憤
希望大家能夠聽下呢兩段關於立法會嘅錄音
https://lih.kg/1307405
唔係太好 我覺得
只係一個意見黎

唔係想分化,但覺得隔離post樓主叫個一樣深入藍絲重地,又唔係對準政權,去左真係送頭。
入人哋地頭盞俾人打
人哋打人未必有事 你行近啲都拉鳩你啦
樓主下次開PO既語氣可以好小小
利申 唔支持去狗屋貼
咁你有咩高見?
就算暫時無比光復同遊行更好既行動
都唔撚係咁無腦啦
獨立思考諗下件事係咪值得做 應該做先啦
有啲野真係唔做好過做

我幾時有唔支持光復阿

我日日推光復 po

我淨係講任何行動 我地唔可以再損士氣 要升士氣先有風行落去

不分化

無分化 但好明顯 呢幾日 打不還手搞到同伴無曬心機 又唔開心 又淆 打不還手變風土病到時同2014一樣 害到同伴既野一定要講出黎敬告
去送頭吧 !
樓主下次開PO既語氣可以好小小
利申 唔支持去狗屋貼

Sorry 激動得制
但要激動啲吸引到連登仔睇
發覺又有人帶風向想製造「民眾打民眾」既畫面
講撚咗好多次
依家目標係政府同警權問題

果度除咗係紀律部隊宿舍 仲有其他普通民眾住
為咗啖氣就唔撚用腦去藍絲基地夾硬黎有咩意思?
識唔識咩叫be water?! 得個講字?
比你痴哂一堆memo係佢度又有咩用?為咗比班藍絲撕?係痴都痴係人流多既地方啦
痴人屋企樓下把撚咩 仲可以大條道理話你撩交打啊

再重申多次
目標係政權同警權!咪撚再中民眾打民眾既計!!!

已發現叫人去油塘既來源-人民力量
https://www.facebook.com/peoplespower/videos/2303117049773427/
條片6:22秒
一人一個訊息同留要求佢地發文取消行動
做水既意思 就係偷偷地去貼
集中5大點再對準政權,唔好晒力去玩人民鬥人民,我地係要連農牆既精神唔係幅牆,不要留戀幅牆。仲有21/7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞