[警世]咪撚去油塘警察宿舍貼MEMO!!!!!

335 回覆
1914 Like 39 Dislike
為咗集氣就要唔用腦去行動?
要集氣去民陣721集會同其他遊行好過啦
不如你答我依個行動對林鄭同個政權有咩影響?
push
推啊屌
推!重要!七大訴求 缺一不可!
https://lih.kg/1307734
我幾時有講過一定要去貼
Push
https://lihkg.com/thread/1307698/page/1

防止被拆連儂牆方法 廢老支持
同意!警隊宿舍真係終極大佬級,唔好執著哩幅牆,有啲變質嘅感覺。
兄弟爬山各自努力,但有兄弟比人打都唔幫手就真係⋯⋯我知大家都可能好嬲側邊掛住拍片唔幫手嘅人。但緊記不割蓆,不分化。佢地過唔到心理關口都要體諒。調轉頭應該試下宣傳唔好守牆,保護個人安全要緊訊息。
牆可以搞,但真係唔好守。藍田地鐵站今日有牆,但無人守,得疊memo紙同筆,支持咪去寫下囉。講真,係深藍,一幅牆唔會感化到佢地。你中立,又唔會搞幅牆。你淺黃,想寫,咪寫完就走,行過見到有紙跌左,咪痴返佢或掉左佢囉,咁就唔會比人有口實搞到周圍垃圾。改變一下心態人人都係幅牆打理。唔好死守啦。
大本營仲傷唔夠?

屌都廢事
佢日日有班守衛幫佢擋 又紅媒又藍屍 又黑警

用左一個月已證明左 佢有好多野 可以令到我地對佢做唔到效果

我淨係知 而家呢個星期再係咁唔洗指意做到d咩出黎 講完 無補充 係咁
咁你有咩高見?
就算暫時無比光復同遊行更好既行動
都唔撚係咁無腦啦
獨立思考諗下件事係咪值得做 應該做先啦
有啲野真係唔做好過做
Push
認同

仲有就係唔好太在意連儂牆,大家要集中火力係遊行同埋訴求,連儂牆係有意義,但太散,易攻難守,無可能每晚好似油塘咁,自己嘥力,希望大家集中遊行、文宣等工作
我幾時有唔支持光復阿

我日日推光復 po

我淨係講任何行動 我地唔可以再損士氣 要升士氣先有風行落去
Push
請屋企有床蝨既人多多路過讓床蝨自己搵過個更好的宿主
push
同意
狙擊紅媒 民建聯等等活動都好過
去藍絲基地送頭
不分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞