咪撚再糾纏林鄭用咩字眼喇 佢話撤回你都唔信㗎喇!

269 回覆
1613 Like 107 Dislike
重新睇一次
呢道無人接受呢個term 只係真普選應該做主力
泡菜魚係二百萬人上街前嘅計劃
而家二百萬人上街 佢都推等級制 你話唔鐵腕?
你睇下啲人講咩? 話我分化
唔好講話五大訴求
而家淨係撤回
便秘咗一個月
死都唔肯提

真普選係下一階段
諗住跳過送中直接推翻831比你真普選
係咪天真左啲
係未比你成功推翻啲人已經送曬中啦
實際啲啦
5大訴求入面d外國最關心既, 當然係最切身利益既送中條例啦(actually so as many 中間parties), twitter不少外國press已開始話無左啦危機解除左, 甘中共受到既壓力少左, 你話示威活動會點走向?
佢而家玩文字遊戲,帶緊强風向呀, 我地重唔澄清林鄭字眼,宣傳帶返風向, 就好大件事啦!!
彼此天真個level唔同 真正實務嘅人已經唔會岀嚟

我係暗黑到覺得佢根本咩都唔會徹回 係少少都唔會讓步嗰種

我係想有大打大 玩到共黨有咁驚得咁驚 佢先有機會會肯真正徹回

我講真普選已經好保守 我係想講反共黨㗎

我係覺得香港係連少少光明都無 盡地一舖先有生機
外國冇長牆 資訊很流通
只要再有一次很大型遊行 再向外文宣
佢地就會知點解 原來 沒普選 就解決唔到問題
我明你既諗法

實際情況應該會死都唔提撤回
擺多一排等大家唔記得/無左團火/鬆懈
可能隔多兩三年(樂觀)或者立法會放完暑假(悲觀)一炮過通過
跟住2030左右啦大家一齊入集中營,完。

巴打你個諗法好夢幻好樂觀
不過就算一萬人好十萬人好出黎做死士
(我諗一百幾十萬可能有機會成真掛)
我諗共產黨無咩野驚
除非又超級天災人禍世界大戰亂到七彩
死左去比生存容易,咁先會逼到啲人成功反到共
中共驚就係得一樣野 就係美國介入幫手
其實美國已經半隻手係度
剩番就係睇香港人肯唔肯再出埋半隻手

横又死 掂又死
五大訴求,第一項都唔湯唔水,咁都接受?對得住武勇派?
無接受 自己睇清楚

直插普選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞