捕捉美國強勢股/Momentum Style - 7

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
真係買YANG 都唔好買SQQQ
講兩句又殺返上去
16年冇左plan A真係中美之間睇下邊個攞到
Plan C都好過冇
泛民真係建制B隊
如果不制裁香港官員,不取消/暫停香港自貿地位,要條bills 做咩鳩

不會忘記
呢次再出賣等滅黨
其實已經出賣左
[唔好再分化] 公民黨就訪美發表聲明
https://lih.kg/1509427
應該係得葉劉唔想過
自從連續兩次補選都輸
仲敢玩野真係等死
所以呢幾個月佢地係咁擋
今晚攞去tweet
Tweet左
Sorry 乜係 Mark 神?

香港政府想實施戒嚴
個各改左緊急狀態

焦土出現了
我會建議訂marketsmith 吧,睇股好多資訊,選股最終還是要靠自己,其他scan tool or watch list 只是幫助。買點、入場時間、exposure 、咩位止蝕,幾時提早離場,sell for profits ,全部都要自己
都係個句,係就快
十幾歲既小朋友被差佬強行拉走

有沒人幫手
https://twitter.com/lydia354217306/status/1166135663231754242?s=21
:必要時取消香港特殊地位" 呢個先係最撚重要!

如果條例沒呢一點,又點樣可以施加到有效既壓力,保障人權!

但係你地班仆街奶共份子,泛賤人士就係唔敢攬炒!

你地班仆街唔好扮野啦! 泛民咪就係往往關鍵時間,出賣香港人,出賣抗爭者lo!

幅圖已經講得好清楚啦
幅圖大大隻字寫左6條友共識係要保持香港的特殊地位ar!!!!!!

新屋嶺拘留中心被捕人,全身有不尋常的瘀傷,甚至有嚴重骨折 打到只剩一層皮連住
https://lih.kg/1511202
Currently watching ALLK, EDU, EPRT, COUP, TEAM

開Twitter retweet
陳雲:最早提倡授權予特首執行《緊急法》(緊急情況規例條例)的,打開惡法缺口的,是陳志全和郭榮鏗。大家不要忘記。
當時只是要政府放假一日,有其他方法的,毋須動用法律(我在文章寫過),但這兩位議員提議特首啟動《緊急法》。
我會開post
收工返屋企開

清算差佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞