好撚感動葉瘤終於都開竅

12 回覆
0 Like 3 Dislike
由佢冇比中央支持多開就已經推返佢以前奶共既野,又話要公平選舉以家又話開始明點解要佔中,針唔屌到肉唔知痛,睇黎佢都開始明白中共幾撚仆街,奶共奶到點都好,樣衰人地睇你唔順眼奶得幾好都冇用,佢唔洗好似念曾要坐已經算好彩
由佢冇比中央支持開始就已經推返佢以前奶共既野,又話要公平選舉以家又話開始明點解要佔中,針唔屌到肉唔知痛,睇黎佢都開始明白中共幾撚仆街,奶共奶到點都好,樣衰人地睇你唔順眼奶得幾好都冇用,佢唔洗好似曾要坐已經算好彩
貓哭老鼠
貓哭老鼠

雖然唔多唔小係有,但好過到死果日都唔認中共仆街既事實
貓哭老鼠

之前佢話自己當年有承擔
23條柒完就辭咗職
講到眼濕濕
有啲同情佢
貓哭老鼠

之前佢話自己當年有承擔
23條柒完就辭咗職
講到眼濕濕
有啲同情佢

其實23條係奶共先講到自己好想推出黎姐,有邊個真係想推,實行左他日上面睇你唔順,隨時食返廿三入去坐就可能係自己
佢見大勢已去,奶共都冇撚用,不如爭取番啲民意支持好過
推翻?
等睇佢轉軑撐游已圓
上午話領悟到點解要佔中
夜晚就去咗撐七警集會

真係開竅咩
佢唔掂架啦為左有得選 佢乜都肯,睇政綱啦
你有咩問題,佢就會:成立乜乜乜去跟進,佢自己乜都唔撚知既
咪又撚係共產黨奴才嘅奴才
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞