League of Legends 英雄聯盟 被選中既細路入黎啦

20 回覆
0 Like 0 Dislike
晚晚都未必一定有4個朋友同你玩
但你入到黎就晚晚都有巴絲陪你玩內戰

我地由銅5到大師級都有 歡迎入黎自行配對

鐘意玩英雄聯盟既歡迎入群

我地打機用慣左Skype,無Skype既可以申請定先

利申:我好troll ,求carry

打機無品 脾氣極燥 燥到影響到人會即踢唔比面

https://chat.whatsapp.com/CkUDF6gYMkAGtuDTmLmkEl
https://goo.gl/forms/ZUeguwqQizhKOIB72

whatsapp條link廢左
填表比我逐個加
會唔會屌人?
最近美服轉嚟台伏

一齊玩
EUW --> TW Server
250ms --> 30ms

Dllm 好正

Dllm 好正

同感

但台狗質素

Dllm 好正

同感

但台狗質素

成人死港仔前死港仔後,好冇道得😂

申利: 冇 friend 一齊打
有冇日服巴打 玻璃心冇打台服好耐

Dllm 好正

同感

但台狗質素

成人死港仔前死港仔後,好冇道得😂

申利: 冇 friend 一齊打

其實台狗港狗都差唔多
一個月跌到七個區八百分嘅留名
填左求一齊打
填左
加入連結:goo.gl/forms/ZUeguwqQizhKOIB72

推一推 夜d加爆你地
求各大巴絲加入

加入連結:goo.gl/forms/ZUeguwqQizhKOIB72
會唔會屌人?

唔會

goo.gl/forms/ZUeguwqQizhKOIB72

whatsapp條link廢左
填表比我逐個加
pushhh
好多大師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞