【七月新番】彼方的阿斯特拉

528 回覆
53 Like 9 Dislike
有一個奇怪位就個個角色都有頂級才能

題外話 條女話 探索計劃 個規模應該好大
我估 所以佢驚訝位 係無人知道同 去救人

利申純猜測
ep1時, 主角被傳左去5012光年外既太空, 將會用5個星體黎跳飛返地球
ep7時, 主角到左惑星伊古利斯, 佢地當時係2063年

但唔代表惑星伊古利斯而家係2063年? 所以先surprised?
例如新舊船有飛行性能落差, 新船1年內行5千光年, 舊船唔得
而且舊船係去探索可住人星體, 係去做開荒牛
但新船經已有齊行星列表(可住人星體+gps)

另1種驚訝可能性係本身舊船係去搵人類出路,
舊人類面對重大存亡危機,
但聽到主角黎自2063年發現危機被某d方式解決左,
例如基因改造技術? (咩克隆, 咩雙性人, 都係試驗品)
札克買大送細
每個家庭都有問題,再加上複製人, 其實係咪N年前CCTVB套奇幻潮既其中一集

利申:動畫黨
其實女主角嘅家庭有咩問題?
真係好好睇 個尾收得好靚 所有嘢都有解釋曬
琴晚一次過追曬8集之後即刻衝去睇漫畫
本身無諗過追呢套 但見上面咁多位巴打強力推薦 就去睇下 真係冇令人失望 多謝曬各位
其實所有你覺得奇怪或者唔解ge地方都係伏筆,最後全部揭盅就好正
有冇漫畫app有呢套?
佢地既父母都咁賤格
扎克
今集cut晒OPED
最尾真係嚇一跳,竟然唔係返地球
會唔會係同1個地球..
地球板塊活動? 同世界但唔同年份? 平行世界?
個黑波穿越左平行世界?
本身波麗姐都好似講地球滅亡之類?
波麗姐同架飛船本身有個任務,詳見7-8集
今集好爆
好彩冇睇劇透

之後應該集集都有得爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞