[世紀大和解]我地終於得到藍絲認同

742 回覆
5420 Like 6 Dislike
我無野講 我唔會解鎖 我要入院驗傷 我要搵律師 律師未到有權唔畀你搜
宣傳得咁勁 我驚個日屯門公園雞又無廢老又無
佢地都唔會留意連登TG 淨係識睇83台 只要冇人喺公園入面放風佢地應該唔會知
開始分唔到邊個真邊個假

應該係利益
可以搞哂18區
雞唱歌,人類唱聖詩
成個公園都係咸濕伯父同大陸臭八婆係度群魔亂舞

//
一早有人就屯門公園大媽問題向議員反映但冇人做過野!報警又唔受理!搞左咁耐佢地仲安然無恙咁係到影響市容勾引男人!難得有人肯出手阻止你地竟然仲因為人地係黃絲而玩針對!對人不對事!好失望!為反而反!是非不分!

//

佢地自己做知報警同埋同議員講都無用,其實佢地要知呢野通通都關政治事囉,你有事時,政府有無幫你發聲?
比佢地咁樣認同法,有啲周身唔聚財😂 anyway 屯門加油啊💪🏻
但要話俾人知係咩人做,呢樣好緊要,唔好俾其他仆街執我地雞
我老公常常去那裡,我偷查他銀包每天都有很多利是🧧,如他們真的去罵那些大陸🐤就好了

我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我要去醫院驗傷
宗教,如果有個島比正常人走曬去發展新香港,E班人等文革啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞