點解無乜人撐胡官?

18 回覆
7 Like 0 Dislike
反林鄭就常識黎架啦 但網上聲音多數都係撐曾俊華
反而胡官講既野先係岩晒平時香港人想要既口味
反而d人咁buy曾俊華好似只係因為佢公開場合啤住689
想討論下曾俊華同胡國興 連登仔prefer邊個? 果兩個女人痴撚左線就算鳩數啦
因為主流媒體唔報
不少民主派同新選委都支持胡官
佢個22+23真係best choice
因為主流媒體唔報

連登都無乜人討論
放棄埋英藉都無人理
因為主流媒體唔報

連登都無乜人討論

連登多花生友
因為薯片先有機會趕走淋病

薯片做下化妝
同公關傳媒打好關係
唔代表佢就可以打走林鄭
只有胡官入局,三人角力先可以令非建制有議價能力
揀胡官岩曬民意
反對派邊有工開
啲人話胡官冇機,不過薯片咪一樣冇機

薯片做下化妝
同公關傳媒打好關係
唔代表佢就可以打走林鄭

只有胡官入局,三人角力先可以令非建制有議價能力

我見教協比晒票薯片就知點解一直糾正唔到普教中問,根本班友都係盲既
胡官太鬼
反林鄭就常識黎架啦 但網上聲音多數都係撐曾俊華
反而胡官講既野先係岩晒平時香港人想要既口味
反而d人咁buy曾俊華好似只係因為佢公開場合啤住689
想討論下曾俊華同胡國興 連登仔prefer邊個? 果兩個女人痴撚左線就算鳩數啦

因為毒果要永續反對派
選左胡官問題解決仲有咩藉口做反對派

叫親永續都冇好野
兩隻字港豬已經講哂了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞