JJ CHAN 有fake news既可能

392 回覆
417 Like 17 Dislike
一個都不能少
又話唔想俾人搵到 但同時又時刻update住自己位置...成晚冇訓 依家有啲懷疑俾人撚咗獲
唔怕比人撚, 最怕狼來了, 下次真係有人出事唔知仲有冇人去搵人
政府依家轉左玩法架喇,
唔同你硬碰, 只求拉哂有份既人,
你睇71係紅隧截車就知, 任你地走, 之後搵料逐個秋後,
大家小心D啦. 唔好鬆懈
講出黎一定會俾人屌
但其實香港日日都有人自殺,唔會分到佢係因咩事自殺
尤其反送中咁大單事,或多或少都會有影響
每一單都全部人衝出去嘅話,精神壓力只會愈黎愈大

唔係想合理化自殺,亦唔想有示威人士死
只係咁樣loop住call人唔係解決方法
FAKE NEW 既話,真係害死唔少人,唔少人整個6月情緒都好繃緊甚至想爆發,所謂真心建議情緒不穩個班真係離開下media好,比自己放鬆下做下運動吧
一條橡根拉得太行就會斷大家要珍重,抗爭路有排行
其實p即係點 最近咁多嘅
幫人之前
大家記得保護自己行先
諗清楚有可能伏
而家啲狗咩賤招都會出
無任何道德可言
問題係政府話知你抄左牌先算
唔理佢FAKE唔FAKE 要去既 要冷靜 同埋 個日有冇夢遊 有既咪去
總之小心啦

我唔係好信一個真係想死嘅人會打呢D廢話

點都好 要打醒十二分精神
哩句真
我驚嗰個人係引啲人講去咗夢遊,再send㑭班狗拉人, 始終啲狗冇人性
話我冷血我都係咁講
寧願係假都唔想有第4個出現
佢而家似要脅多

利申:自殺講經驗,我有十幾年
支共手法層出不窮,不可不防
金鐘一帶嘅 cctv 好正常咁運作緊
有出去搵人嘅真係自己評估風險, 7.1 之後政府個方向唔同哂

個 fb a/c 唔似係真人用開嘅 a/c
一個人有心自殺要咁樣預告, 拖幾多個鐘, 再出 post 來來回回引夢遊人士搵佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞