JJ CHAN 有fake news既可能

392 回覆
417 Like 17 Dislike
唔希望再有人出事
但係如果係為刷存在感嘅就真係屌你老母
出去嘅就袋住啲支持警察嘅傳單喺袋啦
計人工
屌,我都睇漏左
哩條友block得
希望大家吸取教訓
https://lih.kg/1280491
出黎食個飯多左
想死通常唔會講晒出黎,講晒出黎就係唔想死
咁樣利用香港人惻隱之心
得罪講句 死不足惜
一個有心死嘅人根本無人阻到
經過成晚其實無見到佢態度軟化過,
過程中佢並無小小回心轉意,
而家仲話要人收屍,要脅嘅應該係警察同林鄭
唔係一班街坊網友

大家都無欠佢,條命係佢嘅,
死左其他人有咩實際損失?
只係大家都唔忍心,先仆心仆命去揾,
足足10個鐘,零感動,
仲要鬥氣,問其他人講有無示威?

我明白大家嗰種做多好過做小嘅心態,
但係過左成晚,都要理智諗下,
係咪佢講到今晚12點,
又喺街揾到12點呢?

我琴晚就一直留意住,都喺fb回左好多次,
我相信入左group嘅都一樣
大家問心無愧,始終佢連真account都唔係
要做嘅都做曬,我希望呢場只係一個惡作劇
希望佢諗通,香港人真係好熱心
一路搵一路嬲 但係都要搵 又怕真
Push
食飯係重點?
打咁多字有咩用
班人一句就ko 你啦
一個都不能少
寧願被撚9999次都出
我唔係年青人,我經歷過三次身邊既人自殺,自身經歷話我知自殺係得兩種情況

1 一時衝動

好明顯個jj經歷左咁多個鐘頭,就算一開始衝動都會冷靜返落黎,如果佢而家都一樣係咁衝動咁根本佢係顛既,點救都無用

2 精心策劃

通常會十分低調,扮到同平時一樣仲會死之前照常同朋友出街食飯,到最後突然自己一個去左

所以好似 jj咁玩到咁大,可能性唔係無,係好低,要make noise可以最後一刻先做而唔俾人阻到自己,而唔係做到大龍鳳咁,因為決心死既人反而唔想麻煩到太多人

大家應該諗多啲,如果再有同樣情況應該點做而唔係盲目消耗自己體力精力

同樣我都唔想見到第4個,但係識得分析邊啲係真正需要幫手既情緒受困人仕都好重要
屌我 特登㗎 我都唔係犬😵😵😵
我唔理你係咪特登
但如果我有需要我一定唔會咁樣tg搵個三唔識七既人
一陣塔鳩埋我返去臭格

人在ifc你地唔信即管嚟搵我 屌你老母 話我咩都得犬就唔得
搞左咁多個鐘又傳咩朋友搵到 但圖都冇張
可以點信
我都係唔想再有人死 如果你地係咁講我唯有收鳩埋。
而家搵到一個幫不過在場朋友覺得唔應該咁快散出去
唉, 我當我信你
麻煩TG斬掉重練
咩都唔講只會更多人盲中中走去周圍搵
屌你老母 我自己好心放個tg 出嚟 屌你班仆街咩都唔講一嚟就話係犬傷鳩心
廢事刺激到佢 而家仲未confirm係邊個當事人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞