[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 5.0 漆黑之反逆者

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
每個role 70lv開始接quest,例如,你黑魔做曬做到80,召赤都唔洗再做。

如果坦又要做返坦個role quest,所以如果想4個做曬,至少4個80,我而定召黑赤學80做左兩個role quest,準備做坦
詩學過左上限
應該換d咩好?
睇鬼佬話換craft item 再放上market 賺錢
想問下而家國際服仲有無中文化補丁? 新手睇英/日 睇到好辛苦
上面啲人話要畀錢
有無多D DETAIL? 上網SEARCH過好似唔多資料
首先需要去兩個網download兩個檔

1.
https://github.com/reusu/FFXIVChnTextPatch
Releases->download最新嘅win或osx漢化檔
(定期去check下有冇更新個漢化檔)

2.
https://www.teemo.link/
左上角相關->win或mac客戶端
同時請申請帳號->俾錢

3.
解壓->打開 2果個file
安裝 虛擬網卡
打開 TeemoClient
揀線路之後連接 (冇俾錢係用唔到)

4.
解壓->打開 1果個file
打開 TextPatch
揀 你ff14嘅路徑
揀 語言
確定 (冇連接TeemoClient嘅話 會安裝失敗)
thanks 巴打, 不過想問多少少, 我見TEEMO LINK入面 註冊完 5蚊, 想問下呢5蚊係 一次性 定係 月費黎?

另外一個ACC可唔可以同時比幾個USER用? 因為同幾個FRD 一齊入坑 , 想問多小小睇下可唔可以SHARE用
5蚊係得一日

未試過 唔知可唔可以 你試下
5蚊一日咁大獲 Btw thanks 我再研究下
30日好似3十幾蚊
btw 其實如果漢化冇bug嘅話
5蚊裝完一次之後係可以一直用落去
好能on9
lv60 入唔到idyllshire 因為msq未解到
poetic又滿曬 日任都廢是打
poetics滿哂可以拎去換裝再賣比GC換軍票
又係喔
好似好多combo都刪左
依家暗騎得幾招技幾易玩
升到61開左3.0
轉左暗騎又要再升過
不過暗騎D技幾型
好似玩WOW死騎咁
我都升緊闇騎,打ID打到就來訓著
咩係id
Instance Dungeon
即係副本
同打palace of the dead比
邊個升得快d
利伸新手
開始世界大戰
明白,即轉國際服~~

話時話國際服點用PS4玩?Store見唔到有得下載
pod快啲應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞