徵求受過軍事訓練嘅手足

903 回覆
1224 Like 47 Dislike
我記得佢個陣要日日揹住10kg野跑山
做唔知幾多下波比跳
總之好撚chur
呢個方法要前線先岩用

另外我另一個做空軍既佢就每日跑3000米
戰術都係要有人教先得
跟民安隊練過英式 正步比英式個人要繃緊好多
有練過軍體拳 95式後坐力比我而家番工用既870要細
同埋大家可以去公園練下攀爬同埋快速過平衝橋 個人會敏捷好多
幫朋友 po

免費一齊操體能,操巴西柔術,博擊. 有興趣join telegram group.

https://t.me/joinchat/HFO9QUs1i2G4SRUCGkIqxw
兩樣都要識基本, 立技好普遍好多人學, 但一般人落地之後就驚, 會唔知點算, 之後就會畀人撳住嚟攻。可以考慮學MMA。
小心滲透巴打
有無地點
平時要戴mask訓練
模擬打仗時戴豬嘴
所以咪話要搵啲有軍事經驗嘅人操我哋咪咁解囉
到時我哋需要從長計議再傾
香港人咁懶,咁瘦,好心就舉下鐵,跑下步一星期操4-5日先得
我可以略略介紹海軍頭十星期訓練內容
將一個civilian 開始變成military 既過程
練體能既野冇分男女 一樣咁做
或者上康記健身房, 一張月飛可以無限用
最多都係要同啲廢老爭儀器用
試下參考美國陸戰隊男女嘅體能操兵標準圖, 佢應該有個list係for你真係軍事級嘅體能訓練

https://www.military.com/military-fitness/marine-corps-fitness-requirements/usmc-pft-charts
一嚟就軍事級
做返好中學跑9 掌上壓個啲先啦
識打拳得唔得
唔係想串自己人,但玩fps game就算啦,仲要overwatch同pubg,講arma3都有啲説服力啊,真係渣住枝野周圍行根本唔同世界,仲未計trigger control, aiming, reload個啲係個game度一鍵完成嘅基本野
或者佢youtube入面都應該有搞程教你點樣用武器
有無係奧海waterfall操開既師兄 想習下武
歡迎pm我 一齊研究下
利申:gym左5年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞