徵求受過軍事訓練嘅手足

903 回覆
1224 Like 47 Dislike
黑警full gear 有面罩,巴柔好似好啲
咁香港地有邊啲郊野公園 ,係有荒廢建築物方便團體訓練?
which one?
RN
LM
push
咁呢位絲打可唔可以分享下你嘅經驗呢?
我哋終於有個係真係入個軍營
我係巴

香港人的覺悟程度仲未去到玩槍,比起搞war game,你地搵人搵織下手工作坊,教人用手邊的野同工具做中低武力用的裝備仲好,三角鐵馬呢D係基本。仲要教教用手邊野做盾
基本體能去跑步做GYM,技術就上網玩槍GAME練跑位攻守意識

依家班後生只係識9衝,我地班打FPS老手邊會咁架
唔夠打就要退等後集結等隊友支援,進攻要卡地形唔好走空曠地方
如果你走位一直貼牆走如果比人射你可以立即閃入牆角,有條柱就仲好玩攞條柱卡佢視角想射你都射唔到
練團隊合作去玩Overwatch,入面有坦有補呢2個職唔太食槍法睇跑位意識多D

以上係FPS老屎忽心得
除左身體質素 心理質素都好緊要 就算練到大大隻走上前線對住成班full gear狗都難免會驚
睇過兼一,刃牙,軍雞,阿修羅得唔得
我睇完一拳超人係唔係可以一拳打死狗或者一拳拆左垃圾會
現實少少,香港無槍,D義士亦有排升級唔到用槍。

好好教人下做街頭抗爭,唔好發夢自己有槍可以係香港
邊個教你玩槍咁危險,我係教你跑位閃槍
襯暑假,組隊去tw訓練
我係絲
要靠各位巴打保護我地喇
想練戰術不如玩pubg,至少真實感大d
玩pubg真係練到地形運用,迂迴包抄等戰術
但臨場經驗都係要搞wargame
有計畫去外國就燒下真槍,主要係練後座控制
做gym,練體能係基本
至少都要鍛鍊到鋼鐵嘅身體優先
更何況你比真槍實彈打中個身軀你都已經死硬, 就算冇打到致命傷都會令你流血過多致死
we need di
ok, 不過我會建議絲打都訓練埋, 因為只有男女強壯先至可以孕育出強壯嘅民族
新手如果冇做開運動,練完大脾翌日可能會酸到行唔到路。

建議新手試試慢跑,唔酸先再增加鍛練強度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞