徵求受過軍事訓練嘅手足

903 回覆
1224 Like 47 Dislike
其實不嬲都講 ...
依家啲抗爭者太睇少班狗賊
武器同裝備唔駛講

戰術同危機感 係唯一可以增加不被捕既機會
但都做得唔夠好

睇多啲戰爭 / 特務 既戲 / 劇 惡補一下先啦
洗鬼 street workout 咩

係 Gym 房舉下野,同狗鬥件頭好過
講左好撚耐㗎啦
用哂開花嘅心機去練啦
而家根本係上心嘅手足行動,其他繼續休息
咁多YOUTUBE 洗乜地點呀,做GYM 都夠啦,咪玩啦
屠龍都已經畀人剿清得一乾二淨
好老實講我覺得呢場運動都已經失敗, 就算你點操都冇用, 連自己個藍絲老母都唔夠膽夠搞嘅話,學人搞乜嘢革命?

去垃圾康記嗰邊坐下同廢佬爭健身機用
最好有時間出外遊埠嘅話,睇下嗰邊有冇練靶場可以射下嘢
想練大隻
我係咪入錯po

冇 你睇番啲舊comment都有講好多關於健身操肌肉嘅嘢
其實tg不嬲有強身頻道,不過越需要去果班越唔參加
咪你
咪係
幾年冇做運動 近排有學人做下sit up掌上壓 但好快攰 做得嗰幾下
反而跑就feel到跑得耐咗
好多人基本練體能都懶 跑二步就抖曬大氣 腳軟....

要練肌肉耐力

游水可以練曬再唔係去體動場直路就全速彎位就均速咁練
練來回跑同兔仔跳都好有用
借個位

[5%捐獻師2.0] 聖誕和你捐challenge
https://lih.kg/1794786
推吖
repush 8
In response to current situations, I personally suggested that we have regularly military training in a secret place before take action which can boost our strength for the further resistance, and able to protect our brothers and sisters.

Because regular exercise training is very important like political struggle, this kind of method not just bring the foundation of the fighting, it also bring cohesion for our internal strength.
香港人要撐泛民制上警隊加薪 ! 甚或所有公務員加薪 ! 最理想係立即暫停佢哋出糧, 直至有獨立調查委員會有結果再算 !! 當然錯在中共同高官, 所以佢哋唔滿意可以罷工, 仲唔使出嚟替死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞