徵求受過軍事訓練嘅手足

903 回覆
1224 Like 47 Dislike
撚有鯨魚咩班撚樣捉紅衫魚㗎咋
大家要分清楚你係想 好打 定係 body好睇
運動同飲食完全係兩回事
館長係海軍陸戰隊退役
真心。 好多war game撚都係on9
自我感覺良好,網上兇狠
Push
好耐之前有位巴打係庫以德族民兵 唔知佢仲在唔在生
有冇一兩個外國軍人
好想有香港人走去踢館學嘢
希望佢唔好畀土耳其軍隊打死
體能訓練唔掂,連入軍營嘅資格都冇
我朋友喺夜鷹特勤隊退役,係甲級特種部隊,成功潛入陸戰隊軍營完成任務
其實基礎體能係最緊要,練乜都係練技巧,但本身如果體能唔夠會差好遠。唔建議一開始做引體,除非本身有練開,否則可能得幾下,一開始應該掌上壓開始做,做到一口氣50下就可以做引體,10下一組做4組,如果覺得沒難度就加重做,例如咩背囊加基本字典or幾支水去做,至於下支我覺得爆發力緊要啲,例如跑斜坡,高速跑上去,慢慢行落黎,loop。慢跑只可以減肥,對於短時間內爆發力沒乜幫助。還有core要日日練or最少隔日要練
更加唔好唔記得要令自己身體可以負荷到40公斤嘅裝備, 從而要你孭住個軍用背囊攞槍衝鋒嗰陣你都唔會跑兩步就即刻仆街
不如講返尋日單野咁
件大陸仔右手拎住刀手
我地2單丁
2個背脊
可點點樣制服佢?
佢算偷襲啦,沒端端拿刀 。你可能沒發覺,目前一路都係黑幫對和理非or連儂文宣組,而勇武就搵黑警。上次拿刀斬到穿肺都係個女仔黎。佢地睇人黎打黎斬,除非你全香港都係戰鬥民族,否則都係沒得防,問題係我講左好多次幾時先肯每次文宣都要搵幾個大隻仔保護,會唔會有人自動分批巡邏等等。最好搵返自己果區啲街坊自己保護自己啲人
起碼都要攞個背囊擋住佢把刀
講白啲就係要組建類似納粹衝鋒隊嘅護衛隊
制服團體既手足不如係集會裏面加多啲嗰啲體能訓練
訓練自己又好 訓練啲仔都好
絲打勿哭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞