(突發)廢老鬧巴士對準站上落係玩野

26 回覆
5 Like 4 Dislike
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1346285932100164&id=464572503604849

黑警又唔做野,係鬧都鬧架旅遊巴先啦死廢老,鬧乜鬼巴士佬呀
係香港生存真係好難,
做乜春都有班仆街走出黎鬧
遲早呢班廢老好似大陸果個人咁
頭都無撚埋
係香港生存真係好難,
做乜春都有班仆街走出黎鬧
遲早呢班廢老好似大陸果個人咁
頭都無撚埋

唔好希望會有呢一日
到嗰個時候真係人人自危
停車死火燈熄匙call差佬 成班客嘈囉 有人恐嚇司機
死廢老
要屌就屌dc9小巴狗啦
屌乜鬼巴士佬
on9 旅遊巴違泊唔屌
本末倒置
果班五六十歲廢老真係社會敗類
乜撚野玩野
人地工作指引白紙黑字寫明
嚴格執行就叫玩野
即係你想叫人犯規
想教唆?

一早知果班廢老藍屍
全撚部係作奸犯科
視法律如無物既低等生物
廢老
廢老越嬲我就就越開心
d廢老或者某d上左年紀既藍絲,通常都會咁:

明明件事係A唔岩,B岩,但由佢地口中講出黎會左左A岩,B唔岩

不論咩事,搵個年青既屌左先,屌錯唔道歉,搵第樣野繼續屌直到唔再提佢屌錯人為止

不分黑白是非,阻到自己就屌人地

仲有無?
擺明玩野架啦,咁又點?
你吹呀?
我唔拍正落客你可以投訴抄我牌,
我拍正你咬我食?
希望有廢老嬲到心臟病發死
死廢老

明明件事係A唔岩,B岩,但由佢地口中講出黎會左左A岩,B唔岩

不論咩事,搵個年青既屌左先,屌錯唔道歉,搵第樣野繼續屌直到唔再提佢屌錯人為止

仲有無?

屌錯左 廢老反駁例句

其實成件事雙方都有錯
香港有言論自由 我鐘意點講就點講
唔理對錯 總之 阻到人/阻人搵食/擾亂秩序 就唔得
希望有廢老嬲到心臟病發死

仲有無?

屌錯左 廢老反駁例句

其實成件事雙方都有錯
香港有言論自由 我鐘意點講就點講
唔理對錯 總之 阻到人/阻人搵食/擾亂秩序 就唔得

你錯啦,係
總之 阻到我/阻我搵食/擾亂我心目中的秩序 就唔得
架旅遊巴冇炒牌放佢走
兩蚊係到嘈嘈閉
條路老友記當年有份起,你哋嘈咩啫?
果班五六十歲廢老真係社會敗類

一語中的
好撚爽
條路老友記當年有份起,你哋嘈咩啫?

稅你冇份交?
爽過打J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞