有無人想養熊仔鼠

18 回覆
4 Like 0 Dislike
之前有人棄養 我做暫托接返屋企先
但屋企人唔多想要因爲已經有兩隻
所以依家想幫佢搵戶好人家
但佢之前一籠幾鼠 成日打交 面有條疤痕仔

如果唔介意又有興趣想睇相既
就留個tg 等我聯絡你

好人一生平安

白色 長毛 男仔
多一隻唔多其實,咪又係gum養,都攞黎講

我一次養過廿幾隻倉鼠
幾大?
telegram: royceredfield
其實熊仔鼠係咪倉鼠

我一次養過廿幾隻倉鼠

倉鼠要一籠一鼠
幾得意, 我都想養....不過我己經冇籠養佢

利申:已經養緊3隻倉鼠
樓主呢?
樓主呢?

搵咗你了

白色 長毛 男仔

好得意
tg: issacnky

我一次養過廿幾隻倉鼠

其實養開熊仔鼠嘅都知熊仔鼠呢個品種係地盤意識高嘅倉鼠(同羅伯羅夫斯基,小銀狐個啲比較)
就算係男同女 都唔可以同籠 公熊嘅會俾母嘅打死 除非母熊發情期中

我一次養過廿幾隻倉鼠

其實養開熊仔鼠嘅都知熊仔鼠呢個品種係地盤意識高嘅倉鼠(同羅伯羅夫斯基,小銀狐個啲比較)
就算係男同女 都唔可以同籠 公熊嘅會俾母嘅打死 除非母熊發情期中

啱呀 而且熊仔鼠體型較普通倉鼠大 需要較大嘅活動空間 一籠一鼠 用大籠 真係要睇吓夠唔夠位擺 我都養過3隻 而且比普通倉鼠仲細膽 其實我都好想養返 無奈有隻狗 廢事佢搞啲鼠鼠
如果未有人領養 我可以幫手
如果已經有 希望佢幸福
如果未有人領養 我可以幫手
如果已經有 希望佢幸福

已留了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞