儲值卡想玩tethering有咩推介?

10 回覆
0 Like 0 Dislike
之前on99咁買左張Your Mobile先發覺無得分享比電腦用
有咩卡係可以分享比電腦用?我每月大概用6-10gb
同埋我係iphone 所以無得set apn
同問
依家部電話簽左3個垃圾Plan,慢撚到嘔
想買隻Wifi蛋,再加Sim卡放比電話用仲好
一個月5GB 4G有咩推介

限速plan?
同問
依家部電話簽左3個垃圾Plan,慢撚到嘔
想買隻Wifi蛋,再加Sim卡放比電話用仲好
一個月5GB 4G有咩推介

簽左3限速plan?
3hk情人節優惠
3G:
$88 3g無限 fup 4gb 7.2Mbps
4G:
$108 5gb 21Mbps
$128 6gb 21Mbps
$148 7gb 21Mbps
$107 4gb 42Mbps
$123 6gb 42Mbps
$173 9gb 42Mbps
$193 10gb 42Mbps
$213 11gb 42Mbps
$268 10gb 300Mbps
$418 全速300Mbps真無限
email:3hkbetterservice@gmail.com
tg:threehk

只轉台不續約

全部都有得tethering??
鴨記有無
順便問下如果唔用手機share
有無平平地既Mobile Router好用,即係可以插sim card落去個d
之前on99咁買左張Your Mobile先發覺無得分享比電腦用
有咩卡係可以分享比電腦用?我每月大概用6-10gb
同埋我係iphone 所以無得set apn

搵部Android, root機, TTL Master 就可以tethering 到.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞