有冇巴絲教點放低自己好鐘意既另一半

25 回覆
0 Like 2 Dislike
一直都覺得佢唔啱自己 唔係自己想要既性格
知道其實一直落去遲早有日會散
日日都嗌交 每次嗌交都撕心裂肺
好似一齊左之後大家生活情感都變差咗
已經打算放低..好似對大家都好
但真係好愛佢 應該點做..
發完夢 就要醒
發完夢 就要醒

訓醒要點做
我好快放底左 帽 加 block哂我
單機左一排whatsapp
一早情人節就book左酒店
我ig pm佢同佢講 我有間酒店房 我無用
你岩既同男朋友用啦

佢回我 唔好再搵佢約佢
情人節約左男朋友
果下知道自己好戇鳩
日日諗佢派帽 同埋佢啲衰野
Dum哂所有佢比我既野
過左幾日 就無再諗起佢
因為得唔到佢個心先咁愛啫
你岩既同男朋友用啦

佢回我 唔好再搵佢約佢
情人節約左男朋友
果下知道自己好戇鳩
Dum哂所有佢比我既野
過左幾日 就無再諗起佢

一齊左幾耐
因為得唔到佢個心先咁愛啫

唔係唔鐘意大家 係每次嗌交之後心灰意冷
你岩既同男朋友用啦

佢回我 唔好再搵佢約佢
情人節約左男朋友
果下知道自己好戇鳩
Dum哂所有佢比我既野
過左幾日 就無再諗起佢

一齊左幾耐

13個月 但係經歷左好多野
真係除左帽 其他野100分
果時都諗住會同佢結婚
但我唔係帽 覺得一齊落去好辛苦
但我唔係帽 覺得一齊落去好辛苦

兩個人拍拖就好似將兩個三角形 磨成一個圓形
想佢點改 同佢講 我ex初初都成日發脾氣
成日喊 我同佢講你愈喊我愈唔理你
慢慢佢就無喊 變左成日攤牌講數
佢提出要求 我聽佢講 佢想點我盡量就佢
咁樣遲早會分開 差個導火線姐
有咩不滿 心平氣和同佢講
睇佢改唔改
不如試下唔係鬧交咁講 好似朋友咁傾下
感情得來不易 好似朋友咁自然相處 唔係下下嗌交都要分手放底嘅
我都想知 唉

太鐘意佢 我明知佢愛另一個都自己中個頭埋去 但另外個女仔又釣住佢 搵佢攝時間咁 唯有祝個女仔快點玩夠 唔好只係拖住佢 祝佢地幸福快樂啦 唉但其實自己仲係放唔低 救命
咁樣遲早會分開 差個導火線姐
有咩不滿 心平氣和同佢講
睇佢改唔改

感謝 有改 但係太多唔夾既位
要改可能有排改
感情得來不易 好似朋友咁自然相處 唔係下下嗌交都要分手放底嘅

試過朋友咁傾 但傾傾下都會嘈 意見不合
雖然要好好珍惜 但每次嗌交心都淡埋
我都想知 唉

太鐘意佢 我明知佢愛另一個都自己中個頭埋去 但另外個女仔又釣住佢 搵佢攝時間咁 唯有祝個女仔快點玩夠 唔好只係拖住佢 祝佢地幸福快樂啦 唉但其實自己仲係放唔低 救命

揾個個似佢嘅頂住先 雖然好仆街但係work
再唔係揾朋友出街 喪番工
如果唔係好難捱 試過

試過朋友咁傾 但傾傾下都會嘈 意見不合
雖然要好好珍惜 但每次嗌交心都淡埋

嘈乜?如果係嘈打機就教佢打埋一份
感情最緊要雙方肯維繫唔放棄
我都想知 唉

如果唔係好難捱 試過

唔搵返佢?
我都想知 唉

如果唔係好難捱 試過

唔搵返佢?

想搵返 但佢未必想係返埋一齊 同埋會變好像第三者關係 但佢地不是男女朋友btw
留個名先
分開左頭幾日既日子係最難捱過
你頂到就海闊天空 搵其他野分散下注意力
但一靜落黎都會諗起佢
岩岩好分開左一星期 發覺根本無可能放得低
仔死仔還在
下個更可愛
但一靜落黎都會諗起佢

岩岩好兩星期 已海闊天空
但一靜落黎都會諗起佢

岩岩好兩星期 已海闊天空

其實咁易海闊天空係咪愛得唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞