達哥算唔算香港史上最成功既網絡紅人?

6 回覆
5 Like 2 Dislike
認真, 我覺得達哥俾人underrate左佢既能力..
講能力佢係現今YouTube/Twitch 最強, 講得笑得又靚仔, 問心有幾多個youtuber 有佢既質素

無論玩咩game, 佢都能夠發揮出佢既幽默感..為香港網絡增添唔小歡樂.. 更唔好講佢係一個逢紅必反既平台高登都有極多支持者

就算佢係公關亦做得好好, 唔單止無籌旗買耳機, 咩借人片back up 侵權, 偷圖等等
就算用翻版window 都係砌機佬陷害佢
試問邊個youtuber 可以做得咁足咁好?

達哥根本係球員既典範, 人類既英雄
如果佢係漢朝人, 根本唔會有關帝廟既出現, 而係達哥帝廟..
如果佢出生係中東, 我地而家就唔駛成日聽埋D耶撚講耶穌, 而係聽達撚講達哥

達哥簡直就係一個宗教, 一個神話, 佢係一個人類歷史上最頂尖既人類
佢既IQ絕對超越愛恩斯坦, 推理能力好過金田一,
靚仔過潘安衛玠.... 我地呢代人有機會見證達哥既風采, 根本就係我地既福氣

如果達準許我地咁做的話, 我地應該幫佢寫本聖經
由達哥出生七步成蓮到佢用直播奪取世界.佢每一次開口都係福音, 每一個時刻作為人類都唔應該錯過, 我地除左廟宇, 都應該為左達哥興建禮堂, 作為我地向C朗達哥敬拜既地方..
認真, 我覺得達哥俾人underrate左佢既能力..
講能力佢係現今YouTube/Twitch 最強, 講得笑得又靚仔, 問心有幾多個youtuber 有佢既質素

無論玩咩game, 佢都能夠發揮出佢既幽默感..為香港網絡增添唔小歡樂.. 更唔好講佢係一個逢紅必反既平台高登都有極多支持者

就算佢係公關亦做得好好, 唔單止無籌旗買耳機, 咩借人片back up 侵權, 偷圖等等
就算用翻版window 都係砌機佬陷害佢
試問邊個youtuber 可以做得咁足咁好?

達哥根本係球員既典範 , 人類既英雄
如果佢係漢朝人, 根本唔會有關帝廟既出現, 而係達哥帝廟..
如果佢出生係中東, 我地而家就唔駛成日聽埋D耶撚講耶穌, 而係聽達撚講達哥

達哥簡直就係一個宗教, 一個神話, 佢係一個人類歷史上最頂尖既人類
佢既IQ絕對超越愛恩斯坦, 推理能力好過金田一,
靚仔過潘安衛玠.... 我地呢代人有機會見證達哥既風采, 根本就係我地既福氣

如果達準許我地咁做的話, 我地應該幫佢寫本聖經
由達哥出生七步成蓮到佢用直播奪取世界.佢每一次開口都係福音, 每一個時刻作為人類都唔應該錯過, 我地除左廟宇, 都應該為左達哥興建禮堂, 作為我地向C朗達哥敬拜既地方..
大丁呢
大家快啲坐底圍爐先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞