腦場清貨有嘢執,話你知有咩抵買手機

18 回覆
0 Like 7 Dislike
深水埗腦場有鋪頭準備搬鋪清貨,就咁睇都有啲貨個價入得過,睇下又啱唔啱大家河車?

▲ 大鋪企硬唔多郁的 P9 Plus,細鋪清貨價 $3,9xx

深水埗高登一樓呢期就有間細鋪做緊清貨準備搬鋪,就咁睇其實好嘢唔算太多,不過都有啲貨執得過。好似大鋪個價仲係企得好硬仲係做緊 $4,4xx 的 Huawei P9 Plus,行機清貨就減到 $3,9xx;

而新機 Mate 9 亦都減到 $4,3xx,平大鋪大約四舊左右。另外幾好玩的模組手機 Moto Z,清貨價 $3,8xx,似乎有返多啲吸引力

▲ 另外 Huawei 新機 Mate 9,個價平大鋪約莫四舊水

▲ 模組手機 Moto Z 其實幾好玩,唔係太貴值得諗下

▲ 剩係可以配 Galaxy S 同 Note 用的 Gear 360,客路有啲窄,減價係應該的

▲ 反觀 Gear S3 可以配 Android 甚至 iPhone 使用,講真真係唔錯

另外,Samsung 隻 360 度鏡頭 Gear 360,大鋪同細鋪都有得減價,大鋪由 $2,998 減到 $2,098,而細鋪再減多舊去到 $1,990,不過提返大家隻 Gear 360 剩係可以配三叔幾部極級機用,難怪客路比較窄。

另外,三叔隻做得非常唔錯的智能手錶 Gear S3 大鋪都有得減兩舊落到 $3,198,雖然減得唔算多,不過呢隻行 Tizen 的智能手錶真係非常好玩實用,值得大家考慮下

5000mAh 尿袋級 Freetel 雷神登場

▲ 呢部雷神配備 5.5 吋全高清螢幕,4GB RAM + 64GB ROM,另外支援複合式雙卡插槽

▲ 5000mAh 電池,應該可以用足一日

▲ 用返最新的 USB-C,叉電都快啲

先達一樓豆腐之攜帶啱啱就返咗「扮日系」的 Freetel 新機雷神,賣點係有粒 5000mAh 的巨電池,用足一日絕對唔係問題。

雖然在下以「扮日系」嚟形容,部機又行聯發科的 MT6750T 八核處理器,不過 Freetel 的機確實係以日本市場為基地,主要係面對一啲 prepaid 客。5.5 吋全高清螢幕加 5000mAh 賣 $3,1xx,對於經常要出遠門的朋友應該幾實用
全部電子玩具🙈

唔清下呢啲玩具我唸都無咩可以清
咁都叫平
咁都叫平

掛羊頭賣狗肉,原價$28xx,依家特價$31xx,係咩玩法?
咁都叫清貨
平幾舊真係多謝晒
淨係得電話?
無電腦野?
平幾舊叫清貨咁撚好
全部支那機咁滯想點
淨係得電話?
無電腦野?

幫你睇睇
全部都係支那雜嘜牌喎,仲要咁貴,買部小米都仲好啦
打手
樓豬浪費左自己同我地嘅光陰
不了,要等s8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞