$1500內最強顯示卡係1060 3gb??

23 回覆
0 Like 0 Dislike
定係有AMD 同價位強D??
應該係.除非唔係
比鬼咩,梗係買6gb版啦!差果5舊水性能差咁遠,唔值得慳囉

又係比多少少撚
3g 玩gta5

又係比多少少撚

講事實3gb版1060狗也不屌

又係比多少少撚

講事實3gb版1060狗也不屌

同意

又係比多少少撚

咁不如再比多幾舊上埋1080

又係比多少少撚

又係比多少少撚

差d嚇死
屌你3gb 唔上唔落
非公Rx470 4gb 算啦
3gb真係冇咩用
Rx470吧啦
RX480 4gb屌打1060 3gb啦
1060 3gb 唔爆ram就係...

比多少少上1080好d 有8GB
To be honest, RX 470 4G 比較實際

跟隊做乜撚
差果五舊水你以為淨係少左3gb vram咩?cuda都少左128個啊好無
叫人買3gb是咪伏鳩人?

柒不是亂衝的

跟隊做乜撚
差果五舊水你以為淨係少左3gb vram咩?cuda都少左128個啊好無

柒不是亂衝的

https://www.youtube.com/watch?v=gNhvmP8yNE4

花少少時間做下資料搜集都知3G同6G差好少 唔值貴20% 買得6G其實真係不如買1070 咁樣既提升先有感

你有冇考慮過咩叫爆VRAM

跟隊做乜撚

柒不是亂衝的

https://www.youtube.com/watch?v=gNhvmP8yNE4

花少少時間做下資料搜集都知3G同6G差好少 唔值貴20% 買得6G其實真係不如買1070 咁樣既提升先有感

你有冇考慮過咩叫爆VRAM

爆vram真係點超都救唔到

利申2gb用咗五年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞