睇完arrival,想問主角個女最尾點?主角同個女係河邊傾緊咩?

16 回覆
1 Like 0 Dislike
外星人走左,大概發生左幾件事

18月後  慶祝酒會大陸佬畀電話同遺言
之後    主角結婚 然後生女
之後    個女畫幅畫同玩泥膠
之後    主角同女係河邊(唔知點解鷹眼走左,個女病左)
之後    個女死左??

點解個女病左,鷹眼會走佬既,唔使照顧個女咩?佢都知時日無多啦
話說,戲入面提到學識果D圓形文字就會學識預知能力
咁之後女主響大學教果D圓形文字,又出書
咁咪通街都預言者
話說,戲入面提到學識果D圓形文字就會學識預知能力
咁之後女主響大學教果D圓形文字,又出書
咁咪通街都預言者

你估咁易咩
點解鷹眼走
應該女主角最後坦白講佢知 自己可以預知未來and未來個女會死
鷹眼覺得女主明知將來會生有絕症既女
都唔講佢知 照生出黎
鷹眼最後嬲豬+接受唔到自己個女會死 所以走人
我估係咁 sorry for 1999
點解鷹眼走
應該女主角最後坦白講佢知 自己可以預知未來and未來個女會死
都唔講佢知 照生出黎

個女講過,自從女主同鷹眼講咗D野之後,鷹眼就好嬲,
自始鷹眼望個女的眼神就唔同咗。
點解鷹眼走
都唔講佢知 照生出黎

個女講過,自從女主同鷹眼講咗D野之後,鷹眼就好嬲,
自始鷹眼望個女的眼神就唔同咗。

應該係知佢唔長命
佢個女有遺傳病 冇得醫

佢學外星文既過程預知到未來,知晒所有野,鷹眼接受唔到超人條女明知個女會死都生出黎,冇阻止任何野咪離婚

有幾難明?

睇慣左TVB,係難明白d要用少少腦嘅劇情嘅
佢個女有遺傳病 冇得醫

佢學外星文既過程預知到未來,知晒所有野,鷹眼接受唔到超人條女明知個女會死都生出黎,冇阻止任何野咪離婚

有幾難明?

睇慣左TVB,係難明白d要用少少腦嘅劇情嘅

呢套都可以睇唔明都真係幾難得
有一個bug
佢未來見中國佬果時點唔知自己過去講過咩
仲要個中國佬講啲語氣又唔知點解咁奇怪
有一個bug

D普通話,完全聽唔到UP咩
有一個bug

我覺得佢意思應該係女主可以穿梳時空 佢係去咗未來問個中國佬
有一個bug

依樣嘢好似叫Paradox
過去影響未來,未來又影響過去
支那佬應該都有預知能力,知道十八個月前女主角打過比佢
所以係十八個月後嘅聚會上比咗自己電話同老婆遺言佢
有一個bug

依樣嘢好似叫Time travel Paradox
有一個bug

依樣嘢好似叫Time travel Paradox

Time is not a straight line
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞