大家有沒諗過其實對你好的人

18 回覆
2 Like 0 Dislike
大家有無諗過其實其他人對你好的原因係因為佢性格係對個個都好
一諗起就覺得好可悲
根本就係 就係佢好有義氣對個個 朋友 都好好,係你自己諗多咗
一諗起就覺得慘
點解要咁 公平咩
我囉
我鐘意成日請人食飯
因為工作環境嘅關係 我身邊朋友大約90% 係女仔

結果有個女仔以為我對佢有意思 但係俾佢見到我其他女仔食飯.....
果d都係一d好有禮貌既人黎
我囉
我鐘意成日請人食飯

結果有個女仔以為我對佢有意思 但係俾佢見到我其他女仔食飯.....

你傷死人地的心喇
我就係
我囉
我鐘意成日請人食飯

你傷死人地的心喇

我知呀
所以我都減少搵佢 仲教埋佢點應對媾佢果個男仔
算係唔話得啦掛
我囉
我鐘意成日請人食飯

你傷死人地的心喇

我知呀
算係唔話得啦掛

一開始就唔應該對佢好啦
我囉
我鐘意成日請人食飯

你傷死人地的心喇

我知呀
算係唔話得啦掛

一開始就唔應該對佢好啦

我對個個都係咁架啦

真係好可悲
我囉
我鐘意成日請人食飯

你傷死人地的心喇

我知呀
算係唔話得啦掛

一開始就唔應該對佢好啦

我對個個都係咁架啦

成日話唔好對人咁好
我由一出世就係咁對人
由細到大都係對所有人都咁好
我囉
我鐘意成日請人食飯

你傷死人地的心喇

我知呀
算係唔話得啦掛

一開始就唔應該對佢好啦

我對個個都係咁架啦

成日話唔好對人咁好
我由一出世就係咁對人
由細到大都係對所有人都咁好

咁實有d你特別對佢好
大家有無諗過其實其他人對你好的原因係因為佢性格係對個個都好
一諗起就覺得好可悲

Agger
只係因為你唔敢拒絕only
不嬲你對個個都咁好
係我一廂情願only
我囉
我鐘意成日請人食飯

好想同你做fd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞