[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!

5001 回覆
5912 Like 23 Dislike
各位巴絲,

之前有個post話G20果日係各國報紙登關於反送中既頭版廣告(https://lihkg.com/thread/1252292/page/1),好多人都贊成,但有個大問題就係登大報紙既頭版係真係唔平,淨係New York Times一個full page都要USD$200,000,則係差唔多156萬港紙,我地仲想登埋其他主要國家好似日本、法國、英國、德國之類,仲contact緊,如果可以登多幾份報紙既話個迴響會更加大

目前美國Financial Times已經confirm左27號可以留美國同亞洲版一個位比我地,果度係14, 980歐羅,則係差唔多13萬3千港紙

我地而家得兩日時間籌錢,請大家儘快廣傳!

唔理你係勇武派定和理非,而家乜都唔使做只係捐錢啫,百萬行同小學生獎券都咁多人捐,無理由今次關乎香港既大事唔捐掛?

詳情寫曬係個眾籌網到,如果最後籌唔夠錢,籌到既錢會全部捐比反送中受傷被捕者人道支援基金。

不過大家當然都想籌到登到頭版架嘛!咁請你快D儘快馬上立刻將呢個眾籌網廣傳出去!!!!

(上個post無貼link,重開post)

眾籌link:
https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E8%A2%AB%E9%80%81%E4%B8%AD%E8%AA%93%E8%A6%81%E6%88%90g20%E8%A9%B1%E9%A1%8C-%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E3%80%8A%E9%87%91%E8%9E%8D%E6%99%82%E5%A0%B1%E3%80%8B%E5%8F%8A%E6%97%A5%E5%BE%B7/
我捐咗啦
大家捐幾多得幾多
巴打可唔可以做代表email籌款信比港資/外資公司睇下有冇回覆
可以send email,可唔可以幫手俾d公司名出嚟!
推推推
Push
捐左
可唔可以聯絡反送中人道支援基金?我知未必關事,但至少多個宣傳渠道
我覺得你最好post上facebook或者send去蘋果同一百毛幫你傳開去會快啲
捐ed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞