smt $88 plan vs cmhk $88 plan

54 回覆
0 Like 0 Dislike
邊個好啲
有冇用家分享
用過68cmhk同用緊88smt
Smt真係限死384kbps
Cmhk有機會上到4-500
Smt一入地鐵站基本上收唔到4g會跌番落3g
加多廿蚊轉21mob 5GB
加多廿蚊轉21mb 5GB
smt
用緊cmhk, 坐地鐵綠線大部分時間收唔到
紅線就冇咩事
同問
就完約
hemat卡先係皇道,自己去d紅招牌賓妹電話舖買
cmhk 係 穩定地慢
睇YouTube一般都要load 10秒倒,仲要唔係高清
我2個都試過,最後都係用smt
我2個都試過,最後都係用smt

點解
cmhk 係 穩定地慢

其實384kbps= 50KB/s左右 你想有幾快
cmhk 係 穩定地慢

我想知既係邊個好啲
因為冇用過smt
追post啲人話smt唔錯
smt
用緊cmhk, 坐地鐵綠線大部分時間收唔到
紅線就冇咩事

我之前用CMHK坐地鐵個個站都收得好好喎,不過上唔到網咋嘛
cmhk 係 穩定地慢

我想知既係邊個好啲
因為冇用過smt

我老豆用smt 每日周圍走 都話收得好
但以前用cmhk話收得好差
cmhk 係 穩定地慢

我想知既係邊個好啲
因為冇用過smt

我老豆用smt 每日周圍走 都話收得好
但以前用cmhk話收得好差

都係384 plan?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞