狗屋(警察總部) 絕對唔衝得! 大伏黎!!!

780 回覆
2592 Like 19 Dislike
必睇!!!!!
認真, 咁多位義士
呢個係狗屋( 警察總部)
入面無野多, 狗最多, 軍火最多
再者軍火多, 你衝入去可以認為你想搶槍
實彈射擊你班友, 我唔想每年平反621
衝就一定, 但唔係狗屋
認清目標, 叫親你衝狗屋既, 一係三毛, 一係警犬, 一係有病
圍住, 守住狗屋就好足夠
唔好受任何網上/現場既人挑釁
你要守, 要挨
衝立會係唔比開會, 衝狗屋係無撚用, 佢地出唔到黎就得
有傳 狗已部署重兵4千, 前後夾擊, 一擊就夾死你地!!!!
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190621&s=10829391&a=59743894
必睇!!!!!
認真, 咁多位義士
衝就一定, 但唔係狗屋
認清目標, 叫親你衝狗屋既, 一係三毛, 一係警犬, 一係有病
你要守, 要挨
有傳 狗已部署重兵4千, 前後夾擊, 一擊就夾死你地!!!!
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190621&s=10829391&a=59743894
必睇!!!!!
認真, 咁多位義士
衝就一定, 但唔係狗屋
你要守, 要挨
叫衝=鬼
大批示威者入夜後繼續包圍灣仔警察總部,將警總5個出口,即軍器廠街3個、近夏慤道1個,以及近夏慤花園1個圍封,情緒高漲,不斷高叫口號;網上同時亦湧現應否衝擊警總的討論,不少人均呼籲示威者應保持和平理性,認為衝擊警總等於墮進政府的圈套,令200萬人上街的前功盡廢。事實上,有來自警方的消息指,警方一早在警總內外部署大量警力戒備,以逸待勞靜待示威者按捺不住發動衝擊,之後便會反撲將示威者一網打盡。
警方消息人士向《蘋果》表示,警方高層在示威者包圍警總之前,一早便已部署大批警力在警總內外,目前警察總部的露天停車場及地庫停車場,所有警車上都載滿候命警員,而警總各樓層亦部署了大量警力,全部警員均裝備全副武裝。
相關新聞:【蘋聞追Click】科大博士生入稟追究一哥 和平示威區掟催淚彈

消息人士續稱,警總內戒備的警力超過兩個大隊(逾2,000警力),他們目前大多在警車上戒備,另外一個應變大隊(逾1,000警力)則早已部署在銅鑼灣維園附近戒備,只要示威者按捺不住衝擊警總,應變大隊便會從後包抄對付示威者,前後夾擊將示威群眾一舉擊潰。
呢個真係要推一推!
重要 推
認清目標 聚焦醫警濫權

修例係撤回定停止已經唔係重點

今日圍完 應該盡早散 僵持不下無意思

國際人權組織已經出左報告 今晚有意外就前功盡廢了

手足辛苦完 應該到宣傳組出場

多謝各位耐心睇完
必睇!!!!!
認真, 咁多位義士
衝就一定, 但唔係狗屋
你要守, 要挨
衝入警總等於送頭
黑警合法開鎗殺人
Push
Push
PUSHHH
必睇!!!!!
認真, 咁多位義士
衝就一定, 但唔係狗屋
你要守, 要挨
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞