我決定對前線警員改變態度

97 回覆
175 Like 587 Dislike
太多正面衝突冇好處呀
唔屌佢老母已經好克制
我諗我都唔係偉大到可以原諒佢哋
致香港警察

如果你做警察係想維護香港嘅 請你考慮下請假、辭職
或者想型啲嘅 可以著哂full gear嗰陣 慢慢行過黎我地嗰邊 幫我地手
如果你伙記因為咁而打你 我地會盡全力保護你 因為你咁樣先係維護法治 維持秩序嘅好人、好警察

如果唔係唔好怪香港人唔鍾意你 憎恨你 因為大家道不同不相為謀 志不同不相為友
冇話一定要當佢哋好人。只不過改變吓態度遮。
我會叫自己唔好
你都on9 佢地冇腦架?唔識諗下個order合唔合理?
落雨洗唔洗幫佢擔遮
但係佢地有開心影相 同撐警粗口會問題
前線亂打人都好有問題係情緒主導 好危險
前線點會有事,佢地都無number
講左幾撚多次收order可以hea做 可以唔用催淚彈 可以唔開槍 可以打輕手d

佢地做左咩 痴左咁用催淚彈 又瘋狂開槍仲下下打頭 仲十幾條友圍打一個跌低左既示威者 慘? 慘你老母 比人割蓆當condom係抵撚死

唔知你想分化定咩 但幫佢地出聲就唔好怪我懷疑你既目的
On9
我唔會幫佢哋解釋
性命攸關!
唔好意思借個位嚟🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

[集思廣益]發夢6.21會上前線,求各位義士提供寶貴經驗
https://lih.kg/1241056
咪撚幫佢地洗白
佢地抵撚死
認同
改你老母
不如整個白警集會,等D白警知道有同路人。
我地唔只叫佢地狗,可以試下叫condom
又係想帶風向幫警隊洗底
煩唔煩?
冷靜
我有邊句幫佢哋出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞