作為支持港獨既人 我轉軑支持雙普選

156 回覆
1185 Like 16 Dislike
agree
我地要埋牆頭草嘅民意!分好返d因果關係
https://lih.kg/1237512
入去睇下

再分享
所以我唔介大家去撞多一次山 ,2014 撞左一次唔記得 ,再撞
如果真係要咁,我陪你地!
Push
都岩

盡量整大自由閪
到收縮時都仲有空間收縮
我要真普選!
2047年結束
等唔到2047,2030都唔知頂唔頂到
國師表示永續唔到基本法2047都係玩完
真普選係抗惡法最有效武器
港獨係一步登天
先行咗個有可能嘅普選
容易比人接受
唔係一早已經有人發明咗樣嘢叫自決去解決呢樣嘢

嘩我又撘咗時光機?
希望大家用少少時間睇,睇左先回應
我覺得可以推立法會直選先,因為美國人權法已經備咗案,特首可以遲d都唔緊要,留翻少少薄面比維尼。
agger

反修例只係守住底線 叫醒港豬(包括我自己)

真真正正港人治港先係真議題

條路有排行 無空間再瞓
22?
永續基本法咩
2047 點都係推動港獨 依家仲有廿幾年宣傳
你點會放棄港獨就去推雙普選

依家要做嘅野係令更多人明白港獨嘅好同可行之處
你明知中共下嘅一國兩際唔可行 你仲支持雙普選做乜9
唔好對美港人權法案有不切實際既期望,美港人權法案係要求 2020 通過雙普選,你估美國唔知根本冇可能?訂呢條死線係為左搵籍口制裁你咋!
第一步係要有民選政府,睇下台灣同香港差幾遠
要香港人明港獨係乜,我發現唔可以監硬黎,直sell會好抗拒,可能真係要香港人再撞一次板先明,我不如先同佢地錯多一次,反而終點我會再見大家。
同埋獨派並唔一定係民主支持者
立國可能會精英主義 同清算班共匪
其實唔洗直線港獨,唯唯都可以做抗爭義士啦

有無文宣組趁而家溫馨提示下d港豬香港基本法?

第一條
香港係中華人民共和國不可分割的一部分
第二條
全國人民代表大會授權香港高度自治乜9野

趁而家同果200萬人宣傳,你睇佢地咩反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞