查案: 片中扔磚係咪真係今次612發生?

70 回覆
16 Like 199 Dislike
係你地警察要走啊
離開咪得囉屌你老母
個盾幾撚大呀?又鐵又飛磚,要擋幾撚耐先?
你話比個盾警犬托,係咪可以解釋到點解要用槍? 比支槍警犬托?

你地諗下先啦,衝?為咩?沖到入去,咁跟住呢?最後咪比人趕返出黎 成日聽人講,人地出口你就出手
邊間公司啊叫咩名啊講嚟聽下。等我打過去睇下有無呢位員工存在
如果真係要驅趕群眾,就咁用催淚彈咪得,洗乜開槍爆頭,追住人幾個㩒住一個黎打
開頭當你係還拖,但去到尾根本係發洩情緒
如果你係普通人,都勉強算撚數,但你著住警察制服,即係執勤中,咁你就係濫權,就係知法犯法,就係錯撚晒
我咪講左囉屌,後面又真係過份左。屌你睇字啦,一尾亂屌海馬。
咁你老母請問掉咗又點撚樣
有乜問題?
你唔講呢句都仲好,你講呢句就確定你係五毛/三毛
佢以為差佬個盾文具鋪透明膠片做
停止分化
你睇真D佢D回應,佢係撐政府/警
sor 我係想叫樓主停止分化
話單機就單機

得左
人性d咁講呀,由朝到晚黑警黑警,人地又無得罪你,又屌又盛。人地知道犯法,都要做,你就知幾撚嬲
政府仆街唔係第一日知啦 你估班警犬真係撐政府咩,我就睇唔見佢地點撐政府,佢地出去係工作需要。我估佢地唔會想去有得唔去最好唔好去
嬲唔代表要犯法。知道犯法都要做,咁就請為自己做過既野負責,咪匿埋係件制服後面,打人唔show pass,敢做唔敢認
新ACC
人工包嫁wo
頂唔順唔好做囉
無話佢無犯法 只不過回應返樓主條片 唔好話手無寸鐵 始終係導火線
咁我覺得人地做呢份工 ,唔係為左出黎對住你地既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞