查案: 片中扔磚係咪真係今次612發生?

70 回覆
16 Like 199 Dislike
查案: 片中扔磚係咪真係今次612發生?https://www.facebook.com/hkgpaocom/videos/307367410166899/
想搞清楚件事only, 感謝!

利申: 唔敢衝前線, 但有份612罷工落場
係呀屌 咪撚問啦
個問題係就算扔
出咗立法會之後
佢地都係過份使用武力
樓主會員編號 #264321
連登最新會員編號https://lihkg.com/profile/264333
希望大家尊重樓主比返3毫子佢查案
收皮啦屌你 乜都3毛5毛
屌你老母警察有頭盔掟磚邊有事,開槍就真係會死人架
之前蘋果都有呢啲片啦 好人好者會去藍絲page搵證據咩
蘋果係人都知有毒啦 仲睇咁多,講真啦,要怪就怪條片入面果有份勇武果d人
你都ON9原來樓主同黨 辛苦同志
唉喲,又係連衛兵,有人唔同意就反真民主,真自由
屌你老母你鑲撚晒PAD又著撚晒甲
屌你老母你個爛鳩鐵馬車過黎 咪由得佢囉!
你都on撚9 著哂甲就可以比你打唔還手?
150催淚彈?20粒布袋彈?加橡膠子彈?
咩野係對等武力?
我著full gear 比你扔
你比我開槍okay ?
exactly
果啲就算唔係三五毛
都一定係冇參與過 上網睇下新聞就當自己了解事件既柒頭皮
係又點呀 代表啲狗做得啱?
首先我唔會咁on9
又唔係,不過唔好怨囉
唔想比人打咪罷工囉你老母
問得出已經on99
你full gear 我就要扔你?
就算我打你 你打返我 都好正常
警棍又無用, 胡椒水又無用,趕極唔撚走,加上你地咁多人。

不過去到後面又真係過份既但如果唔咁做,又變返魚蛋咁,成個月唔撚洗開工
on 9個盾俾你托ga?警察有得擋但係示威者冇得擋
當日林鄭盧偉聰講呢場係暴動領到d警員大開殺戒宜家黎澄清
69呀
收皮啦 射向中信出面都合理?啲人完全走唔到呀
同埋向頭開槍丶射記者丶狂圍毆一個女仔又合理?
講緊裝備不對等
然後你用不對等嘅野去壓制人
跟住仲要唔收手
然而你用不對等裝備又唔跟足指引
製造大量恐慌 傷亡
唔好係到混洧視聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞