根本義士就係condom

1579 回覆
9437 Like 77 Dislike
救義士
連登仔我屌你老母

果d 乜撚野唯唯膠post 就上熱門

救義士果堆post 就一個都上唔到熱門 根本班前線義士就係比人用完即棄

連登仔仲好意思笑鳩盧sir 當班狗係condom , 其實你地自己都做緊同一樣野

唔該全部人集中火力, 要所有人都清楚呢個訴求係最最最重要, 咁簡單連救自己友都做唔到, 仲諗乜柒鍵盤建國

就算柒婆下台, 撤回條例, 個垃圾政府都會睇死你地全部人開P 慶祝, 瘋狂打飛機, 無人會再走出黎為義士爭取, 佢地就人照告, 繼續保留秋後算帳所有人既權利, 你就享受十年自由, 班義士要為你地就坐足十年, 你地良心過意得去?

一日未爭取到撤回暴動定性, 我地所有人都一樣係輸!

推推推
仲要比人拉左果班義士好多都受曬傷

大家做返實事
推,點解唔救左義士先
汽車推推
Push
同佢同心同行咪即係任得佢唯我獨尊

戰友一個都不能少

連登仔我屌你老母

果d 乜撚野唯唯膠post 就上熱門

救義士果堆post 就一個都上唔到熱門 根本班前線義士就係比人用完即棄

連登仔仲好意思笑鳩盧sir 當班狗係condom , 其實你地自己都做緊同一樣野

唔該全部人集中火力, 要所有人都清楚呢個訴求係最最最重要, 咁簡單連救自己友都做唔到, 仲諗乜柒鍵盤建國

就算柒婆下台, 撤回條例, 個垃圾政府都會睇死你地全部人開P 慶祝, 瘋狂打飛機, 無人會再走出黎為義士爭取, 佢地就人照告, 繼續保留秋後算帳所有人既權利, 你就享受十年自由, 班義士要為你地就坐足十年, 你地良心過意得去?

一日未爭取到撤回暴動定性, 我地所有人都一樣係輸!

推!
明明一直都講緊一定要救義士,邊有人當佢地Condom
戰友一個都不能少

今日又變番兒登 一埋無撚聊post
連義士個樣都唔知,名又唔好提,大家尊重吓家屬意願啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞