開始有啲無力感

161 回覆
1144 Like 114 Dislike
世界見住我地和理非都冇用,

應該唔會怪我地升級既
成立臨時政府,唔使再理嗰個無人民授權嘅港共殖民政府。
真係攰啦
好明白樓主
69 612 616
全部去晒
再經歷埋有義士犧牲
我真係想像唔到
以後每個禮拜日都要出嚟行一鑊
羅馬非一日建成

你最少有二百萬同路人

一齊加油
我地要埋牆頭草嘅民意!分好返d因果關係
https://lih.kg/1237512
入去睇下

我相信你嘅無力感會消失
係好撚sad 好記得6.12望返上橋叫人落黎 仲比人舉中指
6月頭我以為一定會通過, 香港玩撚完
但係因為我地所有人, 所有人令到條例通唔到
ching 休息下先,種子已經發左芽會有其他人補上
200萬 0.1% 都有2000人, 我覺得200都無 所以得0.01%
唔洗驚,我地700萬人共同進退!
樓主叉叉電先
雖然難度好高 但係我地行到一步就係一步
淋病出黎尻講兩句 我啲力又返哂黎啦
即使你每星期都行,都係唔會有分別

你地行完,中共有咩損失? 香港有咩損失?

1. 特首形象插水? 特狗要換幾多個有幾多個,中共1d都唔怕
2. 影響香港,中國形象,經濟? 呢兩個閪地方有咩形象可言,上證有冇跌?HSI有冇跌?GDP有冇跌?樓價有冇跌?
3. 政府高官問責? 而家個個割席唔關佢事,無人需要負責
4. 有錢佬,生意佬,遊客? 一樣無人罷工乜車都有乜景點都開乜鋪都開,影響到d咩?

根本二百萬人行完同唔行對所有有權影響大局既人1d 損害都無

林鄭: 你有種咪日日行囉,唔好諗住申請失業綜媛,每日150架
我地要埋牆頭草嘅民意!分好返d因果關係
https://lih.kg/1237512
入去睇下

再分享

我相信大家缺一不可

希望幫到大家
巴打 放心仲有二百萬人關注 唔好攬曬上身
加油 每人做少少野 加埋就好多
KEEP住留意 不冷感已經好緊要
長期抗爭根本要打民意戰, 升級, 跟你衝既人就會愈黎愈少 唔明點解班人唔等G20同七一
長期戰 好好休息
巴打講得好好,依家基本上,除左警察post外,所有資訊,不論係撐遊行定反遊行,都係人人like...
十足大陸個種河蟹既感覺咁...
好多時都會有一剎那既無力感

由其呢個星期都無心情做自己野

可能會覺得好孤獨

但我想講勇武派絕對唔孤單

有好多人都支持你地,只係唔係人人都有能力企前線

暫時政府無特別動作把握時間休息下

但時機一到就係大家發揮既時候

唇亡齒寒 缺一不可
唔好失望住,依個係長期戰爭!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞