[重要] 向金鐘返工嘅人致歉

337 回覆
3195 Like 132 Dislike
有小小唔係好明,求解
各有各做啦
何況呢招我覺得真係有用
唔好浪費資源, 係金鐘返得工都唔會貪你啲小禮物, 始終唔係廢老集中地, 致歉搵啲立法會議員喺公開場合講一兩句夠, 要明既始終會明, 唔明既派夠四千蚊都無用
小禮物不如去建制票倉, 連長輩圖一齊派仲實際
利申: 金鐘返工
咁某程度上真係影響到人嘛咁做無問題
地鐵站鞠躬多謝???
完咗件事先慢慢做 仲有人嘅話
Push
如果佢今日4點真係撤同唔追究示威者, 件事先以叫告一段落, 如果唔係就變左抗爭未完, 已經開始道歉好似有少少奇怪
多謝你嘅意見
主要嘅原因係因為個時間性,件事叫做啱啱平息咗少少少少,所以想食做個勢提升返小小形象

至於建制就一定要搞,但係如果話無啦啦走去啲唔關事嘅地方say sor又好似好奇怪

ching金鐘返工,啲人點睇,跪求意見
致歉is enough
Push
20號開始係金鐘pp返工上晝同收工都會去支持下巴絲繼續加油

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190618&s=6996647&a=59729373

本報接獲一名1969年出生、今年初更換智能身份證的市民鄭先生投訴,指昨日登入選民資料網上查閱系統,赫然發現被取消了選民資格。他憶述,今年初預約至入境處辦理換證,在職員協助下填寫換證表格,對方並無查問是否同意將表格上的最新個人資料,轉交至選舉事務處。

大家記得上網check返
同埋提提自己屋企人朋友
做多左,明你既會明

唔明你既會話你徦,做好自己就得
送禮物就唔使嘅

但我覺得派幾個人去,幫手派下傳單多謝佢地體諒都好嘅

好似議員謝票咁
陣間啲阿婆阿伯聽到有野派衝晒過黎重阻住晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞