我地要埋牆頭草嘅民意!分好返d因果關係

228 回覆
464 Like 10 Dislike
請幫手share to social media

我地一個都不能少

同埋搞清楚因果
到依家我都覺得 612 係警方想清場,

專登制迼被衝擊/混亂 嚟搵藉口清場.
冇左諸葛亮,劉備甚麼都不是
冇左劉備,成唔到件
要d人證清因果
係邊個一手造成
所以我都捐咗支持

捐咗錢畀 反送中受傷被捕者人道支援基金
https://lih.kg/cORHCT
政府識見風使舵

我都識利用機會
好認同
真正互補長短
我同意有好警察

我亦意警察係俾冇良知嘅訓練搞到咁

我地要墁返佢地嘅良知!

問責政府

棯口一致對外
https://m.youtube.com/watch?v=Q9Ayom7dxDQ
19:45開始聽
重點係20:30
大概內容係咁
至於有冇撤走警力引人衝擊
佢話:冇...冇...冇...唔記得有咁嘅事
有就有 冇就冇
點會唔記得有咁嘅事
而且佢的反應好明顯係有咁嘅事
請大家大力推

推俾身邊嘅人睇

俾佢地思考同認下timeline
Do the right thing i n the right time!
Never waste the chances
樓主好有心!
同意200萬民意好珍貴
雨傘失敗就係中政府計民意漸失

同意文宣好重要
但長輩圖好似靜咗少人整

有人話開ac反攻建制fb fanpage
我覺得work

至於衝唔衝
和理非最緊要唔好割蓆
勇武唔好屌和理非只遊行

2面都好重要

當然分析亦重要
有人帶出中信事件好好
但要交到俾立法會議員跟進
議員亦要落力質詢
push
因為我聽到唔少有係現場睇到既人

phone in 電台/網台 講啲警察點樣做動作 嚇/引 最前線衝擊.
泛民都應該盡快公布籌咗幾多
點用
用唔哂會點處理
定期公布盤數balance(好似上市公司咁)
夠透明大家就少一個疑慮
今次議員,基督徒都幫左好多手
唔好分化,冇佢地,呢個運動一早腹死胎中

冇612義士,更加冇可能拎200萬attention
今次係大家嘅努力

大家更要小心謹慎 唔好浪費我地得到嘅野
所以一個都不能少!
再推
希望大家記得 我地依家有咁多人支持 係要歸功於和理非同勇武派既團結
兩邊都唔好忽視對方既貢獻
槍口要一致對外 唔好自己內部分化 要吸取佔中既教訓
記得登記做選民!
[深度分析]兄弟爬山的意義與得失
https://lih.kg/1234862
高質post, 推
因為一有混亂, 佢哋就唔使公開 call 一輪咪嚟叫你哋走,

call 得嚟嗰啲有法律知識同有經驗既人 就嚟到幫手,

其他人亦會有時間嚟 backup, 我包佢哋清唔到場.

要清都要 1-2 日時間逐個搬, 要咁耐咁多電視直播睇到.

即係清唔到場開會啦.
講得好好!幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞