Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 233 我地要撤回 唔係要暫緩

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
都唔知係咪見熱潮開始降溫就轉玩online訂饑餓行銷
徇眾要求
上網訂好呀 唔洗排隊 唔洗見到大媽 唔洗見到蝻 我屌你老母
唔洗見到張單添
其實訂個時SO 一SO HKID卡已經KO蝻同大陸仔
係要屎忽痕搞網上訂 我屌
正常平民首日三四日後去咪又係唔使排
講到好似日日都要排咁
報串班友想又唔排又想快D訂心態
鬼唔望佢下次上網禁唔到班HIHI
除左訂85個日撞正開隊長同BW 同個日拎貨唔撚分隊 我都未試過排多過一個鐘 玩家有咩所謂首唔首日 有得玩就得 最多遲d拎 依加拎都唔洗拎
依家一miss咗隨時冇得玩
都係巴打你心水清
即時比錢 再上門市對身分證拎單 到少冇左一批新中學雞炒家
新訂都要追炒
真係痴撚線
日日mon post橙過返工
我屌
依加肯定過左登記個period冇得上去排隊訂未?
冇人知
唉 好辛苦 好驚自己miss左
咁樣玩玩具 日日提自己12點要開fb 提心吊膽
如果冇真係食屎 Starlord個日我都係咁岩搭緊車先見到 一個唔覺意做野忙少少真係收皮 同埋實有一堆為左賺錢 禁撚左先 最後又唔要 比我排樓梯呀候活!!!

增加預訂人數下話一陣真係咁多人去訂 個廠負唔負荷到個生產量先得架
網上即時付款,又要搞個系統
猴活彩你都傻
依家咪對身分證對名打落單
有冇買mk50 set2
見到幾吸引
連埋副廠武器包
shf我係得mk50同85覺得幾好
但係㩒野唔洗錢 大把人㩒完等有人收單先上去比錢

㩒個時比左錢先 成本高左佢地9登記個時都會唸過 唔會係咪都㩒左先
所以咪炒起曬
炒家大把資本,無得同佢地鬥
mk50 set2 訂價幾錢
見而家個個賣9百幾
諗緊
到時整左就會多左人問個問題 就係點解比唔到錢架
嘩搞網上係咩心態
網上 開一日就完
排隊 起碼一星期 由1300玩到1930都有
呢樣野都完勝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞