我開始撐唔住啦

83 回覆
16 Like 81 Dislike
我無辦法怪佢都唔想怪佢
只係心好痛
點解可以話變就變。。。
我喊到眼淚都就無啦。。。
好辛苦
我又何嘗唔係
其實巴打我同你好似
..你可以比段時間自己頹廢,去傷心難過
但過左之後就要面對現實,做一個更好的自己。
人係話變就變,你要明白呢樣野
唔好去睇醫生,因住比差佬查到你病歷第二捉你。
一個人好易抑鬱,倒不如出去金鐘睇清楚世界發生緊咩事,就會發現你個暗戀對象其實係微不足道
而個真 對方變左你係控制唔到 只可以接受佢既轉變
屌那星 以為自己開post
我都想面對
但係我仲覺得好唔真實
樓主咪撚咁戇鳩啦 我只講兩樣野

第一,如果條女見你依家咁嘅死狗樣,佢仲會想同你一齊?見你冇左佢會變成灘爛泥,會敢比個人你?會覺得你比到幸福佢?諗下你老母,養你咁鳩大個就係為左條女死?下?由你bb睇住你大,你捨得?我同你講,唔值得,你要做嘅係重新做返個人,變得更好。

第二,如果條女真係咁賤比帽你戴,或者分開冇耐同左第個一齊,我只可以講佢既然做到咁,已經係對你完全冇感覺,就算你死係佢面前都唔會為你喊,明未?夠鐘醒,佢唔值得你為佢傷心,我知依個過程係好難,但一定要撐落去。

利伸:過來人,仲要日日見。
係同一個人?定兩段關係黎?
兩段關係黎嫁
次次都係我
道理大家都明
但係情緒真係好難控制呀ching
我都係咁捱落去 絕對明你感受 有諗過睇唔開 不過冇用架 你幾難受 人地都wfc 應該話佢甚至同另一個日日happy緊添 所以我同你講 唔值得 對自己好啲
宜家返到公司都係0工作能力
我都係 我仲要同佢同一間工作 而佢條新仔都係 當初同我一齊話同條仔死都冇野 同我分開都話唔會同佢一齊 記得當你難受 諗下你屋企人 佢地仲等緊你養佢地 你老母十月懷胎生你出黎 養到你咁大個 見你咁 佢會點?當交學費 睇清個女人 只係自己唔好彩 唔係全世界嘅女人都係咁嘅
巴打 我都經歷緊
呢幾日都係食得一餐 為咗撐住不停咁飲水
等自己唔好跪低
有需要可以一齊傾下偈
等大家都有啲精神支柱
巴打 你真係夠堅強
岩啊
唔好做傻事
你仲有我呢個傻閪 一齊傻 一齊move on
我都經歷緊 我想係不斷上黎傾計搵精神支柱
如果仲未醒 我問你一句問題 假設你冇對佢唔住 佢依家咁對你 你覺得你地有冇未來?你接唔接受到同依個女人過一生?你自己問心 你會唔會過得開心 長痛不如短痛 放過自己啦

你已經盡力喇 係佢唔珍惜你。
我真係完全冇對佢唔住...
我好盡力比佢佢想要嘅
我有嘅都會比佢...
但結果都係咁
係幾時發生既事啊巴打 ?

其實我明
真係好難受好無助.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞