其實android 係snardragon 835之後算唔算快左好多

49 回覆
22 Like 1 Dislike
係啊屌你老味
用緊821垃圾G6
呢道d sony狗好撚惡架一係就話你打手 一係就屌鳩你唔做research先買機 明知係咁都買
串我果啲唔係呢道啲人, 同我都未入過去
都好d
[/quote]都好d[/quote]

以前做cd-rom 有爬佢地啲文
所羅門豬召喚
s10+ kill task向上swipe animation都係唔夠iphone順
S10 順得滯,好似無哂friction 咁
當初就係聽個班吹水怪吹到天上有地下無
用落就食撚曬屎
之後話唔好 就話我係打手 又唔做research
用左iphone就知sony電話係幾咁垃圾
要係hardware度解決,提高個mon既touch sensing rate同refresh rate,掃芒可以順好多

而家oneplus 玩到135hz sensing rate,比iPhone xs 120hz仲高,再加埋90hz refresh rate,掃芒已經順過iPhone
xr幾錢
唔癡手真係冇撚得救一打機就好明顯。

利申雙系統用家
我用緊s10+同xs max
掃mon的確iphone貼手D啵
我又唔覺
同埋條曲mon成日hi中好煩
雖然我知有得block左佢
係,要特定三個位向上掃
除了重做個os
其實無計

我只會講除了打機分別不大

部機條女
Xzp已換5塊mon表示嚟緊去再換
呢個標題已經睇咗幾年
以前係an俠既我 大部分牌子都用過
Sony 係使用體驗黎講係差到冇人有
三叔最仆街係爆mon 要迫你換底板

Apple>lg>>sony=三叔

我會咁排
係個 scrolling physics 唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞