大家點睇飛馬送貨送部又凹又花嘅機比個客?

275 回覆
39 Like 9 Dislike
直情唔見曬班飛馬打手
得返隻丁蟹死拗爛拗
你估真係唔駛返工,不停同你泥漿摔角?
收撚皮啦柒丁
個個都覺得你有問題
咁你當時唔即刻講
屌你老母
你講你?

繼續
隔咁耐先up一大堆廢話
我唔知我唔知
唔知你老母臭西咩
縮返入去咪智囉
我唔理你地點互咬

反正我就睇人鬧交最開心

膠爸反擊未
我就問心無愧,自問有盡公民責任,該遊行的遊行,該RIP的RIP

你的祝福我無褔消受喇,留返你自用啦

明係柒咗用咗恥笑三寶都死唔認錯,真係有丁蟹呢種人
無咩好反擊,條友都不可理喻

明係柒咗用恥笑三寶,高/連燈的common practice, 佢都要死拗要跟佢個人認知理解先啱

完全係癲佬一名
個icon大家共識就係笑到頂唔順
撐乜撚呢?
屌佢老母

繼續
你條友 成日食花生
我唔理你地點互咬

反正我就睇人鬧交最開心

膠爸反擊未
無咩好反擊,條友都不可理喻

明係柒咗用恥笑三寶,高/連燈的common practice, 佢都要死拗要跟佢個人認知理解先啱

完全係癲一名
我唔係為咗追擊佢先cap佢圖鞭屍

而係當晚live 我見到有人犧牲咗,入到去有人恥笑,仲見到係條友,我先咁深印象

真心恥笑當然罪大惡極

那怕佢無心用錯icon, 柒咗咪認囉

好怕呢個世代d人,明係自己錯咗都要拖人落水,你個icon 唔清晰呀,無寫明係恥笑用呀,濕鳩連登高登icon嚟
可能係組裝完 運輸落個紙皮箱果陣 個運輸工人 跣手跌落地下 再當冇事入返紙皮箱?

:未追曬post
冇人知
(笑)
罵戰完未
而家大家既共同敵人係政府
唔好分化
飛馬係就咁幾件貨嘅盒砌埋一齊
用順豐個袋包住 出面再纏膠紙就算
上次我收貨ssd盒係巢曬嘅 不過隻ssd冇事用到我就冇理
第一次聽

不過順豐真係不意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞